Παναθηναϊκός: Τον πρώτο λόγο είχαν οι… τερματοφύλακες

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στην “Λεωφόρο Αλεξάνδρας”, ανήμερα των 110ων γενεθλίων του, τον Παναιτωλικό για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 0-0 καθώς οι τερματοφύλακες και των δύο βρέθηκαν σε καλή ημέρα και στοιχηματίζουμε πως πραγματοποίησαν εξαιρετικές επεμβάσεις. Το ντεμπούτο τους με την φανέλα του “Τριφυλλιού” πραγματοποίησαν οι Κάτσε και Μυστακίδης. Με την ισοπαλία αυτή, οι “Πράσινοι” βρίσκονται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς. 

Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε στο 15ο λεπτό, όταν ο Μοράρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βλαχοδήμου. Στο 24ο λεπτό, ο Δώνης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Ροντρίγκες, βρέθηκε απέναντι από τον Κυριακίδη αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 41ο λεπτό, ο Ινσούα έκανε την σέντρα, ο Χατζηγιοβάνης πήρε την κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Παναιτωλικού.

Ευκαιρίες εκατέρωθεν στην επανάληψη

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, στο 54ο λεπτό, ο Χατζηγιοβάνης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη. Πέντε λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Μοράρ, ο Κλέσιο πήρε την κεφαλιά με τον Βλαχοδήμο να απομακρύνει ενστικτωδώς και στη συνέχεια ο Οικονόμου έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή. Στο 62ο λεπτό, ο Βλαχοδήμος πραγματοποίησε εξαιρετική διπλή επέμβαση, πρώτα σε σουτ του Ντίας και στη συνέχεια σε σουτ του Μαρινάκη. Στο 88ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Λουντ, ο Μυστακίδης έπιασε γυριστό σουτ, αλλά ο Κυριακίδης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

 

Αφήστε μια απάντηση