Παναθηναϊκός: Το δρόμο του Μουνιέ ακολούθησε ο Οικονόμου

Ο Παναθηναϊκός πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει και επίσημα τη λήξη της συνεργασίας του με τον Άντονι Μουνιέ. Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον Παναιτωλικό.

Ωστόσο το “Τριφύλλι” δεν έμεινε μόνο σε αυτή την αποδέσμευση. Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που δεν υπολογιζόταν και βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή του αποτελεί και τυπικά παρελθόν. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Οικονόμου.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου είχε ενημερωθεί από το καλοκαίρι από τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη, ότι δεν βρισκόταν στα πλάνα του και έπρεπε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όμως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεσμευόταν με συμβόλαιο συνεργασίας και δεν κατάφερε να βρει την επόμενη στέγη.

Ο 32χρονος αμυντικός βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να λύσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος. Οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν καρποφορήσει και ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε μέλος του ρόστερ.

Μετά από μεγάλο διάστημα συζητήσεων, οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ο Οικονόμου συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του και να περάσει την πόρτα της εξόδου. Ο έμπειρος στόπερ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και μετά από συνάντηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα, συμφώνησε να λύσει τη συνεργασία τους.

Ο ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το διαζύγιό της με τον Βαγγέλη Οικονόμου και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Παράλληλα ο 32χρονος στόπερ με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τόνισε ότι έφτασαν στο τέλος τους δύο χρόνια μεγάλης προσπάθειας και γεμάτα από χαρές αλλά και λύπες. Υποστήριξε πως ήταν τιμή του το γεγονός που αγωνίστηκε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα.

Ο Οικονόμου εντάχθηκε στο δυναμικό του “Τριφυλλιού” τον Ιανουάριο του 2018. Κατά την παρουσία του στην ομάδα πήρε μέρος σε 24 ματς δίχως να καταφέρει να χριστεί σκόρερ.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας απολαμβάνουν την πενθήμερη άδεια που εξασφάλισαν από τον κύριο Δώνη λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων.

Αφήστε μια απάντηση