Παναθηναϊκός: Τρίβει τα χέρια από χαρά ο Δώνης

Οι μάχες των play off του πρωταθλήματος της Super League ξεκινάνε και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση που έπεται με αντίπαλο την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική.

Το “Τριφύλλι” μπαίνει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς και οι προπονήσεις το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Στην τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, έτριβε τα χέρια του από χαρά και ικανοποίησε καθώς είδε τέσσερις ποδοσφαιριστές του να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και να παίρνουν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο λόγος για τους Φεντερίκο Μακέντα, Αχιλλέα Πούγγουρα, Ματίας Γιόχανσον και Μπαρτ Σένκεφελντ.

Όσον αφορά τον Φεντερίκο Μακέντα, ο 28χρονος επιθετικός το περασμένο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση του. Τις εν λόγω ενοχλήσεις τις αντιμετωπίζει από τις αρχές της σεζόν, μιας και δεν τις έχει ξεπεράσει πλήρως και συχνά πυκνά κάνουν την εμφάνισή τους. Για το λόγο αυτό, ο Ιταλός στράικερ έπαιρνε μέρος σε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Η θεραπεία στοίχημα πως απέδωσε καρπούς, αφού ο ίδιος δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση και ανέβασε κατακόρυφα στροφές. Ο Μακέντα τέθηκε αυτόματα στη διάθεση του προπονητή του και υπολογίζεται κανονικά για το ματς με την ΑΕΚ.

Επίσης ευχάριστα ήταν τα νέα και σε ότι αφορά την κατάσταση των υπόλοιπων τριών. Οι Πούγγουρας, Σένκεφελντ και Γιόχανσον τις περασμένες ημέρες μετείχαν σε πρόγραμμα αποφόρτισης ώστε να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Οι τρεις τους πλέον είναι σε θέση να αγωνιστούν, έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα και έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση του προπονητή τους.

Από την άλλη, οι Δημήτρης Κολοβός και Δημήτρης Κολοβέτσιος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα προκειμένου να αφήσουν πίσω τους σοβαρούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν. Αμφότεροι όπως είναι λογικό έχουν τεθεί νοκ άουτ για την αναμέτρηση που έπεται.

Επιπλέον οι Γιασίν Αγιούμπ και Εμάνουελ Ινσούα μετείχαν σε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης. Οι δυο τους δεν υπολογίζονται για το ντέρμπι της Αθήνας, αλλά ο Αργεντινός αριστερός μπακ έχει πιθανότητες να δώσει το παρών στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής των play off.

Τέλος, οι Καμπετσής και Βαγιαννίδης παρέμειναν κλινήρης σπίτια τους, μιας και ανέβασαν πυρετό και για προληπτικούς λόγους έμειναν εκτός.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης είδε όλους τους υπόλοιπους παίκτες να προπονούνται κανονικά, καθώς κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αφήστε μια απάντηση