Παναθηναϊκός: Τρελαίνουν κόσμο τα… μωρά του Δώνη

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε στο  “AEL FC Arena” από τη Λάρισα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” συνεχίζει να τρελαίνει, με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις, τους οπαδούς του αλλά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό κοινό καθώς κατέγραψε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη αφού επικράτησε της ΑΕΛ με σκορ 1-3.

Στην αρχή της χρονιάς θα στοιχημάτιζε κανείς πως ελάχιστοι φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν τέτοιο εντυπωσιακό ξεκίνημα. Ωστόσο ο τεχνικός Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του αγνόησαν τα προγνωστικά, που δεν ήταν με το μέρος τους, και συνεχίζουν να εκπλήσσουν τους πάντες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των “Πρασίνων” ήταν ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, και άξιος συμπαραστάτης του ο Αναστάσιος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος εκτός από το γκολ που πέτυχε από την άσπρη βούλα ήταν μία μόνιμη πηγή κινδύνου.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 8ο λεπτό, όταν ο Καμπετσής τροφοδότησε τον Μπουζούκη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Κάτσε δεν ανυσήχησε τον γκολκίπερ της Λάρισας, Κρίστιανσον. Στο 28ο λεπτό, μετά από υποδειγματική αντεπίθεση του ΠΑΟ, ο Μπουζούκης έδωσε στον Γιόχανσον, αυτός μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με άψογο τελείωμα σημείωσε το 0-1. Στο 37ο λεπτό, ο Κρίστιανσον μπλόκαρε το σουτ του Χατζηγιοβάνη. Στο 41ο λεπτό ο Ντέλετιτς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. Ένα λεπτό μετά, ο Γιόχανσον άθελά του πήγε να κρεμάσει τον Διούδη αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Με τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 60ο λεπτό όταν το σουτ του Μπουζούκη πέρασε άουτ. Στο 63ο λεπτό, ο Γιόχανσον πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, πέρασε από δύο αντιπάλους με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, βρέθηκε απέναντι από τον Κρίστιανσον και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 64ο λεπτό, ο διαιτητής του παιχνιδιού καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Μαυρομάτη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φατιόν και μείωσε σε 1-2. Στο 88ο λεπτό, ήταν η σειρά του “Τριφυλλιού” να κερδίσει πέναλτι, έπειτα από χέρι του Κούνιτς ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγιοβάνης, νίκησε τον Κρίστιανσον και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Κάτσε, Μαυρομάτη, Γιόχανσον, Τσανδάρη, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Καμπετσή ( 54΄ Βέργο ), Μπουζούκη ( 76΄ Πούγγουρα ), Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη ( 86΄ Χατζηθεοδωρίδη ).

Με αυτή του τη νίκη ο Παναθηναϊκός έφτασε τις δύο εκτός έδρας κάτι που είχε πετύχει ολόκληρη την περσινή χρονιά.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Αφήστε μια απάντηση