Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Χουλτ

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι και το 2020 θα παραμείνει ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος υπέγραψε την επέκταση της συνεργασία του με τους “Πράσινους”.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ δήλωσε χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη και ευχήθηκε η επόμενη σεζόν να είναι καλύτερη για τον ίδιο και για την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας με τον Χουλτ και η ανακοίνωση ανάφερε:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Νίκλας Χουλτ. Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με το “Τριφύλλι” κατά ένα χρόνο σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρυσι”.

Ο Νίκλας Χουλτ θα έχει αυξημένες αποδοχές σύμφωνα με το νέο του συμβόλαιο και θα δεσμεύεται με τους “Πράσινους” μέχρι και το 2020.

Νίκλας Χουλτ: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω άλλα τρία χρόνια στην ομάδα”

Στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του, ο Σουηδός μπακ ανέφερε πως νιώθει χαρά που θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό για άλλα τρία χρόνια και σημείωσε πως οι προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι θα ενισχύσουν την ομάδα.

Επιπλέον, ανέφερε πως αποτελεί πρόκληση η βελτίωση μέσα από τη δουλειά και δήλωσε πως θα είναι ακόμη καλύτερος την επόμενη σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση