Παναθηναϊκός: Χωρίς τέσσερις η τελευταία προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την καλοκαιρινή του προετοιμασία στην Ολλανδία, ωστόσο στην τελευταία προπόνηση το απουσιολόγιο ήταν γεμάτο. Συγκεκριμένα τέσσερις παίκτες απουσίαζαν από αυτήν. Πρόκειται για τους Δημήτρη Κολοβέτσιο, Γιάννη Μπουζούκη, Ματίας Γιόχανσον και Άντονι Μουνιέ.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε τραυματίας από την τελευταία φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Ντε Χάαγκ. Ο Λαρισαίος έχει υποστεί θλάση στο δεξιό του πόδι και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Επίσης, από το συγκεκριμένο ματς τραυματίας αποχώρησε και ο Άντονι Μουνιέ. Ωστόσο η κατάστασή του δεν κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Παρά το γεγονός ότι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος, σε εξετάσεις που έκανε ο 30χρονος Γάλλος διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση στο δεξί του γόνατο. Ο μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις ημέρες.

Ακόμη, στο ματς με την Ντε Χάαγκ με πρόβλημα αποχώρησε και ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο 20χρονος παίκτης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο πόδι του. Σε εξετάσεις που προέβη διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει σφίξιμο στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου του δεξιού του ποδιού. Για τον λόγο αυτό, στην τελευταία προπόνηση παρέμεινε στο ξενοδοχείο όπου ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Η κατάστασή του στοιχηματίζουμε πως δεν εμπνέει ανησυχία.

Επιπλέον, ο Ματίας Γιόχανσον ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο. Μπορεί στον αγώνα με την Ντε Χάαγκ να μην κατάλαβε κάτι ωστόσο όταν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση και μετά απευθύνθηκε στον προπονητή του, Γιώργο Δώνη, και του είπε ότι αισθάνεται ενοχλήσεις. Το ιατρικό επιτελείο έπεσε αμέσως πάνω του όμως δεν βρήκαν κάτι το ανυσυχητικό. Ο 26χρονος θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο ημέρες προκειμένου να προφυλαχθεί και να ξεκουραστεί.

Τέλος, ο Όμρι Άλτμαν ακολούθησε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και στη συνέχεια έκανε πρόγραμμα θεραπείας. Η αποκατάστασή του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και δεν αποκλείεται να τον δούμε στους αγωνιστικούς χώρους πριν τον Οκτώβριο, να σας θυμίσουμε ότι ο Άλτμαν είχε υποστεί ρήξη στον πρόσθιο χιαστό στο δεξί του γόνατο.

Στα της προπόνησης, ο κύριος Δώνης έβαλε τους παίκτες του να δουλέψουν σε ασκήσεις με στόχο σε μικρό χώρο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να πραγματοποιούν παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Αφήστε μια απάντηση