Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα του Ρόκα ο Γκόρι

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος μετράει μέρες για να ανοίξει και επίσημα τις πύλες της και τα σενάρια που συνδέουν τον Παναθηναϊκό με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους όσο περνάνε οι μέρες ολοένα και αυξάνονται.

Ο τεχνικός διευθυντής του “Τριφυλλιού”, Τσάβι Ρόκα, φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ορισμένους παίκτες και σύντομα θα κάνει κρούση για την απόκτησή τους. Σε μία από τις θέσεις που θα κινηθεί για την ενίσχυσή της είναι ο χώρος της μεσαίας γραμμής.

Στην κορυφή της λίστας τους κυρίου Ρόκα για την ενδυνάμωση της συγκεκριμένης θέσης φαίνεται πως είναι το όνομα του Μίρκο Γκόρι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό, οι “Πράσινοι” εξετάζουν ζεστά την περίπτωσή του και βάσει αυτών είναι μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Όσον αφορά τον Μίρκο Γκόρι πρόκειται για έναν 27χρονο αμυντικό μέσο που τα τελευταία χρόνια φοράει τη φανέλα της Φροζινόνε. Ο ίδιος είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου, καθώς έχει αγωνιστεί συνολικά σε 200 αγώνες και έχει σημειώσει πέντε τέρματα.

Ο Γκόρι τη σεζόν που διανύουμε παίζει στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος και έχει συμβάλει τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του να βρεθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πριν βέβαια την έλευση της πανδημίας του κοροναϊού και τη διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας.

Το συμβόλαιο του Ιταλού χαφ εκπνέει το καλοκαίρι που μας έρχεται και ο ίδιος παρά το γεγονός ότι του έχει κατατεθεί νέα πρόταση συνεργασίας, έχει πάρει την απόφαση μετά από επτά χρόνια στην ομάδα να αποχωρήσει.

Ο έμπειρος μέσος βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης και οι “Πράσινοι” έχουν βολιδοσκοπήσει την περίπτωσή του. Μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία.

Προς τα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει νέο ραντεβού και η συμφωνία δείχνει να είναι θέμα χρόνου. Η υπόθεσή του δείχνει να είναι αρκετά προχωρημένη ενώ και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Οι “Πράσινοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι σε λίγες ημέρες θα μείνει και τυπικά ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Αφήστε μια απάντηση