Παναθηναϊκός: Όλοι μέσα με Λαμία

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούνε για τον Παναθηναϊκό. Το “Τριφύλλι” στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία. Η συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 24 Αυγούστου και η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Οι “Πράσινοι” συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς που έπεται με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη, να καταστρώνει όπως θέλει τα πλάνα του μιας και μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς όλοι τους μετείχαν στην τελευταία προπόνηση.

Οι Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Βασίλης Ζαγαρίτης, που ακολουθούσαν το τελευταίο διάστημα ατομικό πρόγραμμα, ανέβασαν στροφές και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους.

Όσον αφορά τον Γιάννη Μπουζούκη, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε πλήρως την θλάση που αντιμετώπιζε από το φιλικό ματς με την Φένλο, επί ολλανδικού εδάφους, και έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο νεαρός άσος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν είχε αγωνιστεί στην πρόβα τζενεράλε της ομάδας του με αντίπαλο την Ξάνθη, εξαιτίας ενοχλήσεων που αντιμετώπιζε στο πόδι του. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός άφησε πίσω τις ενοχλήσεις, μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα και θα δώσει το παρών στην αποστολή. Πάντως η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα δεν θεωρείται σίγουρη.

Τέλος, ο Βασίλης Ζαγαρίτης ανέβασε ρυθμούς και έδειξε ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Μάλιστα ο 18χρονος αριστερός οπισθοφύλακας κέρδισε μία θέση στην αποστολή και θα δώσει το παρών στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Έτσι ο κύριος Δώνης δεν θα έχει αγωνιστικά προβλήματα. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα μετέχουν στην πρώτη αποστολή του συλλόγου για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Ο ίδιος συμπεριέλαβε συνολικά 20 παίκτες.

Ο λόγος για τους Κότσαρη, Νούνες, Ινσούα, Ζαγαρίτη, Διούδη, Γιόχανσον, Αποστολάκη, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα, Χατζηθεοδωρίδη, Χατζηγιοβάνη, Μολό, Κολοβό, Βέργο, Κουρμπέλη, Ζαχίντ, Καμπετσή, Δώνη, Μπουζούκη και Μακέντα.

Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής και έπειτα από απόφαση του προπονητή του “Τριφυλλιού” έμεινε ο Φάνης Μαυρομάτης.

Αφήστε μια απάντηση