Παραμένει η απόσταση Παναθηναϊκού με Μπουζούκη

Πρωταρχικός στοίχημα του Παναθηναϊκού αποτελεί αναμφίβολα η παραμονή ορισμένων ποδοσφαιριστών και η επέκταση της συνεργασίας μαζί τους. Το “Τριφύλλι” θέλει να δέσει τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομάτη, Εμμανουηλίδη και Θεοχάρη, καθώς τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι “Πράσινοι” θέλουν να τους ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, μιας και αποτελούν τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία την δεδομένη χρονική στιγμή.

Πιο δύσκολη φαντάζει η ανανέωση των συμβολαίων των Γιάννη Μπουζούκη και Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Όσον αφορά την παραμονή του Γιάννη Μπουζούκη στον σύλλογο, η απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει και το μέλλον του στην ομάδα φαντάζει δυσοίωνο.

Στην πρώτη συνάντηση που έγινε με τους εκπροσώπους του 22χρονου μεσοεπιθετικού διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά σε ότι αφορά την ρήτρα σε ενδεχόμενη πώλησή του. Ωστόσο ο νεαρός άσος από την πλευρά του επιθυμεί την παραμονή του και παρά το γεγονός ότι η απόσταση που τους χωρίζει παραμένει μεγάλη, αισιοδοξεί ότι εν τέλει θα δώσει τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας και το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί.

Το τελευταίο διάστημα, για την απόκτησή του κινήθηκε η Μπράγκα. Ο σύλλογος από την Πορτογαλία έκανε επίσημη κρούση στο “Τριφύλλι” ώστε να αποκτήσει τα δικαιώματα του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού από την Πρέβεζα. Όμως η Μπράγκα δεν έφτασε ποτέ στο ποσό που επιθυμούσε ο Παναθηναϊκός.

Ο νεαρός μέσος θεωρεί ότι εφόσον μείνει στους “Πράσινους” θα έχει την δυνατότητα να εξελιχθεί, να ωριμάσει ως ποδοσφαιριστής και να πάρει αρκετές ευκαιρίες ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Επίσης πιστεύει ότι στο μέλλον θα έχει την δυνατότητα να πάρει μεταγραφή σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτή θα συνδυάζεται με καλύτερες οικονομικές απολαβές αλλά και με καλύτερες ποδοσφαιρικές προϋποθέσεις.

Η απόσταση που χωρίζει τον Παναθηναϊκό με την πλευρά του παίκτη δεν μοιάζει ικανή να χαλάσει την συμφωνία, μιας και ο Μπουζούκης φαίνεται διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να μείνει στην ομάδα.

Εξελίξεις στην υπόθεση ανανέωσής του θα υπάρξουν το ερχόμενο διάστημα όταν και οι δύο πλευρές θα συναντηθούν για τρίτη φορά.

Από εκεί και πέρα, οι Εμμανουηλίδης, Θεοχάρης και Μαυρομάτης έχουν συμφωνήσει σε όλα με την “Πράσινη” ΠΑΕ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ερχόμενο διάστημα θα περάσουν από τα γραφεία προκειμένου να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

Τέλος, ο Χατζηγιοβάνης δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τα “θέλω” του, μιας και περιμένει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να περάσουν αρκετές ημέρες για ν ξεκαθαρίσει η κατάστασή του.

Αφήστε μια απάντηση