Παραμένει η τιμωρία του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός είχε κινήσει δικαστικές διαδικασίες για να του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί της τιμωρίας από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά η προσφυγή της ομάδας απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Έτσι, η αφαίρεση των τριών βαθμών θα παραμείνει κανονικά και η τελική βαθμολογίας της ομάδας δεν πρόκειται να αλλάξει.

Αλλαγή προεδρίας στην “Παναθηναϊκή Συμμαχία”

Ο Τάκης Οικονομόπουλος αποχώρησε από τη θέση του Προέδρου της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας και αντικαταστάτης του είναι ο Σπύρος Βλάχος. Ο Οικονομόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του χωρίς να δοθούν περισσότερες εξηγήσεις, ενώ γι’ άλλη μία φορά το Δημήτρης Σαραβάκος αρνήθηκε να αναλάβει χρέη Προέδρου.

Επαφές με τον Μπεργκ για επέκταση συμβολαίου

Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού επιθυμούν την παραμονή του Μάρκους Μπεργκ στην ομάδα και θέλουν να εξασφαλίσουν το “ναι” του Σουηδού επιθετικού, για τον οποίο ηχούν πολλές σειρήνες.

Από την πλευρά της ομάδας φαίνονται διατεθειμένοι να προτείνουν ένα συμβόλαιο μεγαλύτερο του 1 εκ. ευρώ ετησίως, καθώς και ανανέωση συμβολαίου μέχρι και το 2019. Στις πρώτες συζητήσεις, πάντως, δεν αποφασίστηκε κάτι και οι δύο πλευρές θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι μετά τα play off.

Δύσκολα θα παραμείνει ο Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ ήρθε στον Παναθηναϊκό με περγαμηνές από τη La Liga και γέμισε με αισιοδοξία τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τη Διοίκηση, η οποία θεωρούσε πως στο πρόσωπό του βρήκε τον στυλοβάτη της άμυνας του “τριφυλλιού”. Παρόλα αυτά, ο παίκτης δεν ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις, ενώ πολλές φορές απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του.

Το συμβόλαιο του παίκτη αγγίζει τις 900.000 ετησίως και από την ομάδα του πρότειναν μείωση αποδοχών, η οποία μπορεί να φτάσει ακόμη και το 50%. Πρόκειται για μία τεράστια μείωση στις απολαβές του παίκτη, αλλά αυτό οφείλεται και στις εμφανίσεις του με την πράσινη φανέλα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης δύσκολα θα αποδεχτεί αυτή την πρόταση και πιθανόν να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Πάντως, και από τον Παναθηναϊκό στοιχηματίζουμε πως δε δείχνουν και μεγάλη θέληση να τον κρατήσουν.

Αφήστε μια απάντηση