Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Ουζουνίδης

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Ξάνθη, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague, στην οποία οι “Πράσινοι” γνώρισαν την ήττα με 1-2 από την ακριτική ομάδα, ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι αποχωρεί από τον σύλλογο.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο κύριος Ουζουνίδης ανακοίνωσε ότι “η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό τελειώνει, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου με την ομάδα”. Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε τους παίκτες του για την συνεργασία που είχε μαζί τους παρά τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσαν. Ακόμη, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Κορωπί, όπως επίσης και τους Δημήτρη Σαραβάκο και Γρηγόρη Παπαβασιλείου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τον στήριξαν. Επίσης, αναφέρθηκε στην αγάπη των οπαδών της ομάδας προς το πρόσωπό του. Επιπλέον, δήλωσε πως κανένας άλλος προπονητής του Παναθηναϊκού, στο παρελθόν, δεν αντιμετώπισε τέτοιες δυσκολίες. Τέλος, ο κύριος Ουζουνίδης ολοκλήρωσε την συνέντευξη Τύπου με την φράση “Ελπίζω κάποια στιγμή, υπό άλλες συνθήκες, να είμαστε πάλι εδώ”.

Ο κύριος Ουζουνίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού την σεζόν 2016 – 2017. Παρά τις αρκετές δυσκολίες που συνάντησε, ο κύριος Ουζουνίδης στοιχηματίζουμε πως αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς των “Πρασίνων”, καθώς έβλεπαν στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο που παλεύει κόντρα σε όλους. Ακόμη, αρκετοί θεωρούν ότι ο πρώην, πλέον, τεχνικός της ομάδας δημιούργησε ένα σύνολο, το οποίο εάν είχε περισσότερη στήριξη θα μπορούσε να πετύχει αρκετά πράγματα. Ενδεικτικό είναι ότι με την λήξη του ματς με την Ξάνθη, όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο φώναζαν ρυθμικά το όνομά του. Και αυτό δεν έγινε μόνο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επιπλέον, ο κύριος Ουζουνίδης κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είχε αρνηθεί αρκετές προτάσεις, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ομάδων του εξωτερικού, καθώς ήθελε να βοηθήσει όσο μπορεί την δύσκολη στιγμή που περνάειο Παναθηναϊκός.

Ο κύριος Ουζουνίδης αναμένεται την Πέμπτη να βρεθεί για τελευταία φορά στο Κορωπί, προκειμένου να αποχαιρετήσει, τόσο τους συνεργάτες του, όσο και τους ποδοσφαιριστές του. Πλέον, η διοίκηση του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην αναζήτηση νέου τεχνικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση