Παρουσίασε τις νέες φανέλες ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις φανέλες της ομάδας για την επόμενη σεζόν σε μία λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας.

Δημιουργός των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού είναι η εταιρία αθλητικών ειδών NIKE, η οποία αντικατέστησε την PUMA.

Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και το ρόλο των… μοντέλων είχαν οι Βλαχοδήμος, Μολέδο, Λουτσιάνο και Ζέκα. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εμφανίστηκε με τη φανέλα του τερματοφύλακα, ενώ ο Κάρλος Ζέκα φόρεσε την πράσινη φανέλα. Ο Ροντρίγκο Μολέδο ήταν ντυμένος με την άσπρη φανέλα, ενώ ο Λουτσιάνο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, φόρεσε την εντυπωσιακή μαύρη φανέλα, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Διευθύντρια του Εμπορικού Τμήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σέβη Πόντη, ανέφερε σε δηλώσεις της πως η φανέλα αποτελεί την “αιχμή του δόρατος” της κάθε ομάδας και ο Παναθηναϊκός επέλεξε τη NIKE γιατί είναι η κορυφαία εταιρία στο χώρο. Η ίδια τόνισε πως, εκτός από τις φανέλες, έχει δημιουργηθεί και μία κολεξιόν με 65 περίπου προϊόντα, τα οποία θα διατίθενται άμεσα από τις μπουτίκ των πρασίνων.

Η Ελισάβετ Μίληση, η οποία εκπροσώπησε τη NIKE, ανέφερε πως είναι μεγάλη τιμή για την εταιρία να συνεργάζεται με έναν ιστορικό Σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός και όλοι στην εταιρία ευελπιστούν οι φανέλες να αποτελέσουν σύμμαχο του Παναθηναϊκού για την επίτευξη στόχων εντός και εκτός της Ελλάδας.

Δείτε τις νέες φανέλες του Παναθηναϊκού

Αφήστε μια απάντηση