Περιμένει τον Παναθηναϊκό ο Ινσούα

Μέχρι στιγμής, η παραμονή του Εμάνουελ Ινσούα στον Παναθηναϊκό έχει περάσει από αρκετά κύματα και έχει εξελιχθεί σε σήριαλ. Το συμβόλαιο του Αργεντινού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι που μας έρχεται και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά το μέλλον του στο “Τριφύλλι”.

Αρχικά, ο αριστερός οπισθοφύλακας βρισκόταν μία ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας του με τη διοίκηση. Ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός, οι υπογραφές δεν έπεφταν και ο παίκτης όλο και απομακρυνόταν.

Έπειτα υπήρξε νέος γύρος διαπραγματεύσεων. Εκεί ο 28χρονος μπακ ζήτησε αύξηση των ετήσιων απολαβών του και παρουσιάστηκε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό σκέλος ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς οι “Πράσινοι” δεν ήταν διατεθειμένοι να υποκύψουν στα θέλω του ποδοσφαιριστή.

Στη συνέχεια ο δυναμικός μπακ βρέθηκε αρκετά κοντά στην πόρτα της εξόδου και στην αποχώρησή του, καθώς τα είχε βρει σε όλα με ομάδα από το Κατάρ. Όμως η συγκεκριμένη ομάδα έκανε πίσω και ποτέ δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Έτσι, ο Ινσούα παρέμεινε στην Ελλάδα.  

Πλέον, ο αριστερός μπακ δείχνει πως έχει αναθεωρήσει τα πλάνα του και βλέπει με καλό μάτι την παραμονή του στον ΠΑΟ. Επιθυμεί να αρχίσει ξανά διαπραγματεύσεις με τον τεχνικό διευθυντή και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή τότε να πει το πολυπόθητο ναι και να εξακολουθεί να φοράει την “Πράσινη” φανέλα.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα, προσπαθεί να ανοίξει από την πλευρά του νέο δίαυλο επικοινωνίας και όπως όλα δείχνουν τα έχει καταφέρει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο πλευρές θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θα προσπαθήσουν να γεφυρώσουν το χάσμα που έχει δημιουργηθεί.

Ο κύριος Ρόκα θα έχει μία αναλυτική συζήτηση με την πλευρά του Αργεντινού, όμως αν και το ιδανικό θα ήταν να μιλήσουν κατ’ ιδίαν, εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού, η κουβέντα θα γίνει τηλεφωνικά.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θέλει να ακούσει τα θέλω του ποδοσφαιριστή και μετά να αναλύσει όλα τα δεδομένα. Βάσει των δημοσιευμάτων, ο κύριος Ρόκα φαίνεται πως θα καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση προς την πλευρά του 28χρονου ώστε να φτάσει αρκετά κοντά στις φετινές απολαβές. Βέβαια η διαφοροποίηση θα είναι ότι στο νέο συμβόλαιο θα υπάρξουν αρκετά μπόνους.

Πάντως, το “Τριφύλλι” είναι προετοιμασμένο και για το σενάριο που ο Ινσούα αρνηθεί την πρόταση. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη βγει στην αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ και έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις παικτών που είναι θετικοί στην προοπτική μεταγραφής του στο σύλλογο.

Αφήστε μια απάντηση