Πιστεύει σε Κολοβό ο Παναθηναϊκός

Ο Δημήτρης Κολοβός ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Παναθηναϊκός κατά την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο προκειμένου με στόχο να πάρει κατευθείαν φανέλα βασικού και να κάνει τη διαφορά στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ωστόσο η σεζόν δεν κύλισε ιδανικά για τον 27χρονο επιθετικό. Ο Κολοβός παρά το γεγονός ότι βρέθηκε αρκετές φορές στο βασικό σχήμα στις αρχές της χρονιάς, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και οι αγωνιστικές του επιδόσεις ήταν κατώτερες του μετρίου.

Παράλληλα, οι συχνοί τραυματισμοί που υπέστη δεν τον άφησαν να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, με συνέπεια να χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα και να περάσει στον πάγκο.

Η πρώτη του σεζόν μπορεί να απέχει πολύ από ότι περίμεναν οι άνθρωποι των “Πρασίνων” από τον ίδιο, αλλά και από όσα ήθελε ο ίδιος να προσφέρει στην ομάδα, όμως ο σύλλογος εξακολουθεί να πιστεύει στις δυνατότητες και το ταλέντο του.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες το μέλλον του Κολοβού βρισκόταν στον αέρα και κανείς δε γνώριζε με ασφάλεια εάν παραμείνει στο σύλλογο και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα υπήρξαν εξελίξεις και ο διεθνής άσος θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα και την επόμενη χρονιά.

Ο τεχνικός διευθυντής του “Τριφυλλιού”, Τσάβι Ρόκα, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Αθηναίου ποδοσφαιριστή και του τόνισε πως υπάρχει πίστη σχετικά με τις δυνατότητες του πελάτη του. Επίσης του ανέφερε πως έχει την απόλυτη στήριξη του προπονητή του συλλόγου, Γιώργου Δώνη, ο οποίος επιθυμεί την παραμονή του Κολοβού στην ομάδα.

Ο κύριος Δώνης πιστεύει πως ο έμπειρος μέσος έχει όλα τα φόντα προκειμένου να εξελιχθεί σε μία… εσωτερική μεταγραφή ενόψει της νέας χρονιάς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Έλληνας κόουτς θεωρεί ότι ο ποδοσφαιριστής έχει όλες τις δυνατότητες να προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα έδειξε την πρώτη του χρονιά και να κερδίσει εκ νέου θέση στο βασικό σχήμα.

Ο Κολοβός μέχρι στιγμής έχει πάρει μέρος συνολικά σε 15 αναμετρήσεις, στο πρωτάθλημα της Super League και στο Κύπελλο Ελλάδος, έχει σημειώσει ένα γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Παιανίας και την επόμενη σεζόν έπειτα από την εισήγηση που έκαναν οι Δώνης και Ρόκα.

Αφήστε μια απάντηση