Πλησιάζει η… αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό

Την προηγούμενη Τετάρτη, εκδικάστηκε από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, η προσφυγή που είχε καταθέσει σε βάρους του Παναθηναϊκού, ο άλλοτε παίκτης των “Πρασίνων”, Γενς Βέμερ. Το “Τριφύλλι”, όπως έγινε γνωστό, θα έχει περιθώριο μέχρι την Τετάρτη 21 Μαρτίου να βρει μία εξωδικαστική λύση με την πλευρά που παίκτη.

Αυτό στοίχημα πως φαντάζει απίθανο, καθώς μετά την συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, η διαφορά στο οικονομικό κομμάτι είναι χαοτική. Ο Παναθηναϊκός χρωστάει στον “πρώην” παίκτη του ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ. Η πλευρά του Γερμανού ζήτησε να καταβληθεί άμεσα το ποσό των 300.000 ευρώ στον παίκτη και τα υπόλοιπα χρήματα να καταβληθούν σε τρεις δόσεις των 100.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, πρότεινε στον Βέμερ να πάρει αρχικά ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ και το υπόλοιπο ποσό να καταβληθεί σε οκτώ δόσεις. Ωστόσο όπως αναμενόταν, ο Βέμερ δεν δέχθηκε αυτή την πρόταση και ζητάει άμεσα τα λεφτά του.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καταβάλλει αυτό το ποσό μέχρι την Τετάρτη 21 Μαρτίου, τότε θα έρθει η πρώτη αφαίρεση βαθμών στο “Τριφύλλι”.

Ακόμη, εξώδικο προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έστειλε την Πέμπτη 15 Μαρτίου, ο Ιβάν Ιβάνοφ. Η “Πράσινη” ΠΑΕ έχει μία ανεξόφλητη οφειλή προς τον Βούλγαρο παίκτη ύψους 120.000 ευρώ. Ο Ιβάνοφ ζητάει να του δοθούν τα χρήματα που του οφείλονται μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν λάβει τα χρήματα, τότε ο Ιβάνοφ θα καταθέσει προσφυγή σε βάρος της “πρώην” ομάδας του.

Τέλος, ο Γιώργος Κουτρουμπής είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρους του Παναθηναϊκού και επιπλέον ζητούσε την απαγόρευση μεταγραφών. Ωστόσο, την Δευτέρα 19 Μαρτίου, η ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα του Κουτρουμπή για απαγόρευση μεταγραφών. Από την άλλη όμως, η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών μετά από απόφασή της, υποχρεώνει τους “Πράσινους” να καταβάλλουν άμεσα στον άλλοτε ποδοσφαιριστή τους το ποσό των 292.144 εύρω.

Αφήστε μια απάντηση