Προβλημάτισε ξανά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη Τετάρτη πήρε μία εύκολη νίκη απέναντι στο Λεβαδειακό και στην ομάδα ευελπιστούσαν να κάνουν το ίδιο και απέναντι στον Πλατανιά, στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, αφού οι “πράσινοι” παρά τη νίκη τους με 1-0, προβλημάτισαν πολύ με την απόδοσή τους.

Οι παίκτες του “τριφυλλιού” παρουσιάστηκαν κάτω του μετρίου και δυσκολευόντουσαν πολύ να ανοίξουν την άμυνα του Πλατανιά. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν να επιδείξουν μόνο μία κεφαλιά του Μπεργκ στο 30ο λεπτό και τίποτα περισσότερο. Και εκεί που όλοι θα στοιχημάτιζαν πως οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια, ήρθε το γκολ του Ατζαγκούν να βάλει μπροστά τον Παναθηναϊκό. Ο Ατζαγκούν στο 44ο λεπτό έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος έκανε κακή εκτίμηση της φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλοι θα περίμεναν τον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες, αφού ο Πλατανιάς θα αναγκαζόταν να ανοιχτεί για να φτάσει στην ισοφάριση. Παρόλα αυτά, αν εξαιρέσει κανείς το δοκάρι του Μπεργκ δύο μόλις λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν ανύπαρκτοι. Από το 75ο λεπτό και έπειτα, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου γύρισαν πίσω με σκοπό να κρατήσουν το αποτέλεσμα, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο που βρίσκονταν στο γήπεδο. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε και ο Παναθηναϊκός πήρε μία δύσκολη και αγχωτική νίκη με 1-0 απέναντι στον Πλατανιά.

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, αλλά στάθηκε στην πίεση που νιώθουν οι παίκτες του και δεν μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε πως το σημαντικότερο είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκανε και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα οφείλει να παίξει καλύτερα, είτε κερδίζει, είτε χάνει. Ο Σουηδός επιθετικός ανέφερε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πως στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αλλάξει πολλά για να βελτιώσει την εικόνα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του αγώνα, μερίδα φιλάθλων του Παναθηναϊκού αποδοκίμασε την ομάδα και τον προπονητή, ενώ με συνθήματα προς τον Γιάννη Αλαφούζο ζήτησαν από τον Πρόεδρο της ομάδας να απομακρύνει τον Γιάννη Αναστασίου. Το κλήμα, πλέον, στον Παναθηναϊκό είναι πολύ βαρύ και η εξέδρα μοιάζει έτοιμη να εκραγεί. Το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη είναι κομβικό για την ομάδα, αφού με νίκη μπορεί να πλησιάσει τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, αφού ο πρωτοπόρος της Super League αγωνίζεται στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχο του τον Γκανέζο μέσο Ζακαρία Μομουνί, ο οποίος θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο στη χώρα του. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η ελληνική ομάδα έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στην ομάδα του, αλλά δεν έχει λάβει τελική απάντηση. Εξάλλου, η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι ακόμη μακριά.

Αφήστε μια απάντηση