Προδόθηκε από την αριστερή του πλευρά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε αντιμέτωπος με την ολλανδική Ντε Χάαγκ σε φιλική αναμέτρηση. Στο ματς που έγινε το Σάββατο, το “Τριφύλλι” γνώρισε την ήττα με σκορ 1 – 3. Παρά το γεγονός ότι οι “Πράσινοι” βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Χατζηθεοδωρίδης μόλις στο 3ο λεπτό, δέχθηκαν σχετικά γρήγορα δύο παρόμοια γκολ και εν τέλει υπέκυψαν στην ανωτερότητα των Ολλανδών.

Μελανό σημείο του Παναθηναϊκού στοίχημα πως ήταν η αριστερή του πλευρά καθώς δεν λειτούργησε αμυντικά σωστά σε κανένα από τα δύο τέρματα που δέχθηκε η ομάδα. Για ακόμη ένα φιλικό, ο προπονητής Γιώργος Δώνης παρέταξε τους παίκτες του με σύστημα 3 – 4 – 2 – 1. Μάλιστα χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του τον Μαυρομάτη. Ο νεαρός παίκτης έχει κερδίσει τους πάντες με την απόδοσή του τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής και τη νέα σεζόν αναμένεται να πάρει αρκετές ευκαιρίες.

Εκτός από την ήττα ο κύριος Δώνης είδε δύο ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν από την αναμέτρηση με πρόβλημα τραυματισμού. Πρόκειται για τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Άντονι Μουνιέ. Ο πρώτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του και αντικαταστάθηκε στο 41ο λεπτό. Την θέση του πήρε ο Θεοχάρης. Σε εξετάσεις που έκανε μετά τον αγώνα διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στο δεξί του πόδι. Αυτό έχει σαν συνέπεια να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες. Ο Μουνιέ αποχώρησε από τον αγώνα στο 77ο λεπτό. Μάλιστα άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες καθώς ο κύριος Ουζουνίδης είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει μία κάκωση ελαφριάς μορφής και θα μείνει εκτός προπονήσεως για περίπου δύο ημέρες.

Όσον αφορά την εικόνα του ματς, ο Παναθηναϊκός μόλις στο τρίτο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Ρεγκάκος έκανε το γύρισμα και ο Χατζηθεοδωρίδης από το ύψος του πέναλτι με σουτ σημείωσε το 0-1. Στο 23ο λεπτό, ο Γκόουσενς βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 30ο λεπτό, ο Χόουι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γιόχανσον και με σουτ πέτυχε το 1-2, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.  Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 86ο λεπτό. Μετά από λάθος του Δώνη στη μεσαία γραμμή, οι παίκτες της Ντε Χάαγκ βγήκαν στην κόντρα και ο Ζανγκ με σουτ σημείωσε το τελικό 1-3.

Ο κύριος Δώνης ξεκίνησε το ματς με τους Διούδη, Κουλιμπαλί, Μπουζούκη, Κολοβέτσιο ( 41΄ Θεοχάρη ), Γιόχανσον, Κάτσε, Χατζηγιοβάνη, Ρεγκάκο, Στάικος, Μαυρομάτη και Χατζηθεοδωρίδη.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν οι Κότσαρης, Σεχού, Ινσούα, Θεοχάρης, Δώνης, Γιόχανσον ( 70΄ Αποστολάκης ), Οικονόμου, Μουνιέ, Οικονομόπουλος, Μπουζούκης ( 70΄ Εμμανουηλίδης ) και Δώνης.

Αφήστε μια απάντηση