Προπονήσεις χωρίς του Διεθνείς

Χωρίς τους Διεθνείς παίκτες συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό, με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα τραυματισμών. Οι Ιμπάρμπο, Λέτο, Μέστο και Μπουμάλ, κάνουν ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός βρίσκονται και οι Ζέκα και Τελάντερ, οι οποίοι έχουν άδεια.

Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς πως αν σε αυτούς προστεθούν και οι Διεθνείς Μπεργκ, Λουντ, Εμποκού, Γουακάσο και Κουλιμπαλί, το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί μοιάζει να είναι άδειο.

Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Κοτσόλης

Ο Στέφανος Κοτσόλης υπέστη διάστρεμμα στον καρπό στην προπόνηση της ομάδας και προσέθεσε ακόμη έναν “πονοκέφαλο” στον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Έλληνας τερματοφύλακας των “Πρασίνων”, μπορεί να μην αγωνίζεται βασικός, αλλά είναι πάντα στον πάγκο και έτοιμος να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή την ομάδα του.

Συζητούν για ανανέωση Κουτρουμπής και Παναθηναϊκός

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του Γιώργου Κουτρουμπή και για το λόγο αυτό άλλωστε έχει εισηγηθεί και την επέκταση του συμβολαίου του Έλληνα αμυντικού.

Από τον Παναθηναϊκό στοιχηματίζουμε πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Ιταλού προπονητή και έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του. Ο Κουτρουμπής έχει ζητήσει στάνταρ αμοιβές για το νέο του συμβόλαιο και όλα μπορεί να ξεκαθαρίσουν στο επόμενο διάστημα.

Από την άλλη, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Λουντ με την πράσινη φανέλα, αλλά και με την Εθνική του ομάδα, είναι κάτι που θα προσελκύσει πολλούς… μνηστήρες. Στον Παναθηναϊκό φέρονται να θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Φινλανδού μέσου, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο μάνατζερ του παίκτη μπορεί να έρθει στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα για να ξεκινήσει τις συζητήσεις του με τους “Πράσινους”.

Την παραίτηση του Γιώργου Στράτου ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα της διαιτησίας για τη Super League και τις αλλαγές που υπήρξαν (παραίτηση Βασάρα και την ΚΕΔ να αναλαμβάνει το ρόλο του), ο Παναθηναϊκός φέρεται να ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου της Super League, Γιώργου Στράτου.

Ο Γιώργος Στράτος δεν έφερε καμία αντίρρηση στις αλλαγές και αυτό ήταν κάτι που δεν το είδαν με καλό μάτι από τον Παναθηναϊκό. Για το λόγο αυτό οι “Πράσινοι” φέρονται να ζήτησαν από τον ίδιο να παραιτηθεί από το αξίωμά του.

Αφήστε μια απάντηση