“Προπόνηση” απέναντι στον Άρη Λεμεσού

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο Κορωπί τον Άρη Λεμεσού και επικράτησε με 6-1. Οι “Πράσινοι” δε συνάντησαν μεγάλες δυσκολίες απέναντι στην κυπριακή ομάδα και έδειξαν καλά δείγματα γραφής.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δοκίμασε πολλά πρόσωπα και πολλά σχήματα στο συγκεκριμένο ματς, ενώ στοίχημα πως την… παράσταση “έκλεψε” ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος εκτός των άλλων σημείωσε και δύο γκολ.

Στα θετικά της αναμέτρησης συγκαταλέγεται και το γεγονός πως πήραν χρόνο και κάποιοι “πιτσιρικάδες” της ομάδας, οι οποίοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Αμετάπειστος ο Βέμερ, σίριαλ και με Ταυλαρίδη

Το τιμ του Παναθηναϊκού προσπαθεί να ξεσκαρτάρει το ρόστερ της ομάδας, αλλά η διαδικασία συνεχίζει να παρουσιάζει δυσκολίες. Η υπόθεση του Γιενς Βέμερ μοιάζει πολύ δύσκολη, αφού ο Γερμανός μπακ είναι ανένδοτος και αξιώνει όλο το ποσό του συμβολαίου του για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Το πόσο δύσκολη είναι η αποδέσμευση του Βέμερ, φαίνεται και από το γεγονός πως ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να πήρε σημαντικό χρηματικό ποσό, ούτως ώστε να υπογράψει τα έγγραφα που θα έστελνε το “Τριφύλλι” στην ΟΥΕΦΑ και αφορούσαν το “Financial Fair Play”.

Από την άλλη, όπως όλα δείχνουν, σίριαλ θα υπάρξει και με την αποδέσμευση του Ταυλαρίδη, αφού ο Έλληνας αμυντικός θέλει μεγαλύτερη αποζημίωση για να λύσει το συμβόλαιό του.

Αμφότερες οι διαπραγματεύσεις θα έχουν πολλά επεισόδια ακόμη, εκτός και αν υπάρξει η ανάλογη αποζημίωση από τους “Πράσινους”.

Άδεια η “Λεωφόρος” στο παιχνίδι με την Κέρκυρα

Τη δεύτερη αγωνιστική της Super League ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κέρκυρα και δε θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του. Οι “Πράσινοι” θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής που κουβαλούν από την προηγούμενη σεζόν και οι φίλαθλοι της ομάδας θα επιστρέψουν στο γήπεδο την 4η αγωνιστική, όταν η ομάδα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσον αφορά το εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά. Η πρώτη αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί στις 21 – 22 Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση