Προπόνηση με Μακέντα στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

Ο τεχνικός του “Τριφυλλιού” Γιώργος Δώνης δεν θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League και οι τελευταίες προπονήσεις γίνονται με ιδιαίτερα υψηλή ένταση.

Οι “Πράσινοι” προέρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, με αντίπαλο την ΑΕΚ εντός έδρας και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, και άπαντες επιθυμούν να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο κύριος Δώνης είδε τον Φεντερίκο Μακέντα να παίρνει κανονικά μέρος σε αυτή και να τίθεται στη διάθεσή του. Ο 27χρονος επιθετικός τις περασμένες ημέρες ακολουθούσε πρόγραμμα αποκατάστασης καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι του στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός φορ ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε υπολογίζεται κανονικά από τον κύριο Δώνη. Ο Μακέντα θα δώσει το “παρών” στην αποστολή της ομάδας στο σαββατιάτικο ματς και μάλιστα θα στοιχηματίζαμε πως θα βρεθεί και στη βασική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο 25χρονος κεντρικός μέσος είχε ενσωματωθεί στην Εθνική Ελλάδος. Στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εναντίον της Φιλανδίας, ο αρχηγός του “Τριφυλλιού” είχε υποστεί έναν μικροτραυματισμό. Συγκεκριμένα ο Κουρμπέλης είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο άνω δεξί ημιθωράκειο. Ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανυσηχία και τις επόμενες ημέρες ο ίδιος θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ακόμη ο Δημήτρης Κολοβέτσιος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Επίσης το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν συνέχισαν οι Μουνιέ, Διούδης και Κουλιμπαλί. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από τον κύριο Δώνη για το ματς που έπεται και η επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται από το νέο έτος.

Από την άλλη, ο Όμρι Άλτμαν προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί την περασμένη χρονιά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός στο συγκεκριμένο είχε υποστεί ρήξη χιαστού. Ωστόσο φαίνεται πως ξεπέρασε το σοβαρό τραυματισμό του και άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς. Ο ίδιος μάλιστα πήρε μέρος στο οικογενειακό διπλό που έγινε στην τελευταία προπόνηση, σε χαλαρούς ρυθμούς βέβαια και χωρίς να πιεστεί καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Αφήστε μια απάντηση