Πρόβλημα με Κουλιμπαλί και Μουνιέ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κέρδισε τη τελευταία αγωνιστική τη Λαμία και να πραγματοποίησε ακόμη μία καλή εμφάνιση, ωστόσο “έχασε” δύο παίκτες του. Ο λόγος για τους Ουσμάν Κουλιμπαλί και Αντονί Μουνιέ. Αμφότεροι ένιωσαν ενοχλήσεις και έγιναν αντικαταστάθηκαν.

Όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας, οι δύο παίκτες πήγαν στο νοσοκομείο “Υγεία” για να υποβληθεί ο πρώτος σε μαγνητική και ο δεύτερος σε υπέρηχο.

Οι εξετάσεις του Κουλιμπαλί έδειξαν ότι ο 29χρονος έχει υποστεί θλάση στο ραπτικό μυ. Ο δεξιός οπισθοφύλακας από τη Γαλλία θα ακολουθήσε θεραπευτική αγωγή και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες.

Όσον αφορά τον Μουνιέ, ο Γάλλος εξτρέμ ταλαιπωρείται από οίδημα στη μεσότητα του υποκνημιδίου. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δέκα μέρες.

Το καλό για το “Τριφύλλι” είναι ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα γίνουν αγώνες και το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω των διεθνών αναμετρήσεων. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν το παιχνίδι με τη Λάρισα που ακολουθεί. Ο Μουνιέ έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι έτοιμος σε σχέση με τον Κουλιμπαλί.

Η χειρότερη περίπτωση στοιχηματίζουμε πως είναι και οι δύο να απουσιάσουν από το συγκεκριμένο ματς.

Αφήστε μια απάντηση