Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” τον ΠΑΟΚ, για την 29η  αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Το ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 29 Απριλίου και θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΕΠΟ να είναι ο κύριος Τζήλος από τον σύνδεσμο Λάρισας. Ο Λαρισαίος ρέφερι θα έχει βοηθούς την Κουρομπύλια, από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, και τον Τουμπακάρη από τον σύνδεσμο Αθηνών.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ολοκλήρωση της 28ης αγωνιστικής βρίσκεται στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική, το “Τριφύλλι” επικράτησε εκτός έδρας του Πανιωνίου με σκορ 0-3, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Λουντ, Λουτσιάνο και Μολίνς.

Από την άλλη, το πέρας της περασμένης αγωνιστικής βρήκε τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 58 βαθμούς. Την αγωνιστική που μας πέρασε, ο ΠΑΟΚ νίκησε εντός έδρας την Ξάνθη με σκορ 2-1.

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θα έχει όλους τους παίκτες κανονικά στη διάθεσή του, πλην του Κουλιμπαλί ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ξανά με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο Ματίας Γιόχανσον ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο δεξιός αμυντικός του “Τριφυλλιού” στοίχημα πως είναι ιδιαίτερα κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας του και για τον λόγο αυτό δεν πήρε μέρος στην προπόνηση. Πάντως, ο Σουηδός παίκτης θα βρεθεί κανονικά στην αποστολή των “Πρασίνων” και όπως όλα δείχνουν και στην αρχική ενδεκάδα.

Όσον αφορά την κατάσταση του τραυματισμού του Όμρι Άλτμαν, ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του και δούλεψε κάτω από τις οδηγίες των ανθρώπων της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση