Σε κρίσιμη καμπή ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Κομοτηνή, αφού υπέστη άλλη μία ήττα στα τελευταία παιχνίδια, αυτή τη φορά από τον Πανθρακικό, και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα στοιχημάτιζε κανείς ότι ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο έχασε ορισμένες καλές ευκαιρίες, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Ο Πανθρακικός κατάφερε να κλείσει καλύτερα τους χώρους, να μην αφήσει τον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του και μέχρι το 45ο λεπτό δεν υπήρξαν μεγάλες φάσεις στην αναμέτρηση. Όλα αυτά μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν από ένα τραγικό λάθος του Λουκ Στιλ, ο γηπεδούχος κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος για την ανατροπή και η υπεροχή του φάνηκε μέχρι και το γκολ της ισοφάρισης. Μετά από κόρνερ του Νάνο, ο Σίντεφελντ έκανε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1. Ο φιλοξενούμενος συνέχισε την πίεση, αλλά λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η αποβολή του Μπούρμπου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι ο Παναθηναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο. Παρόλα αυτά, οι πράσινοι ήταν αυτοί που έχασαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ. Ό,τι δεν κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μετά από μία αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού ο Τζάνης πέτυχε το 2-1, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα του Παναθηναϊκού στα τελευταία τέσσερα ματς, κάτι που τον έφερε στην 3η θέση της κατάταξης, πίσω από τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν εκνευρισμένος από τις αποφάσεις του διαιτητή μετά το τέλος της αναμέτρησης, κάτι που φάνηκε και από την απόφασή του να πει στους παίκτες του να βγάλουν την μπάλα έξω και να μην πραγματοποιήσουν την τελευταία επίθεση.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό στρέφονται πλέον στα επόμενα παιχνίδια. Η προπόνηση της ομάδας την επόμενη του αγώνα ξεκίνησε χωρίς τους Χάρη Μαυρία και Στάθη Ταυλαρίδη, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και τον δεύτερο να είχε ταξιδέψει στη Γαλλία για να πάρει μέρος σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την πρώην ομάδα του, τη Σεντ Ετιέν.

Αφήστε μια απάντηση