Σκληρή ανακοίνωση της “Θύρας 13”

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αλλάξει στάση το τελευταίο διάστημα σε ό,τι έχει να κάνει με τη διοργανώτρια Αρχή του ελληνικού ποδοσφαίρου και έβγαλε… πολιτική ανακοίνωση μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”. Το γεγονός αυτό έφερε την… έκρηξη της “Θύρας 13”, η οποία εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του “Τριφυλλιού” εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου και της διοίκησης της ομάδας, χαρακτηρίζοντάς την άχρηστη και στημένη, αφού προτίμησε να συμμαχήσει με τον “εχθρό” (σ.σ. Ολυμπιακό) και δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα.

Η ανακοίνωση της “Θύρας 13” αναφέρει πως δεν θα επιτρέψει σε άλλους να παίζουν παιχνίδια εις βάρος του Παναθηναϊκού και πως ο Σύλλογος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολιτικά παιχνίδια και αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Στην ανακοίνωση οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζητούν από τον Γιάννη Αλαφούζο να μιλήσει ανοιχτά για την οικονομική κατάσταση της ομάδας (κάτι που είχε δεσμευτεί πως θα κάνει) και καλούν όσους αγαπάνε την ομάδα να βγουν μπροστά και να την βοηθήσουν να ανασάνει και να βρει το δρόμο της.

Διαβάστε την ανακοίνωση της “Θύρας 13”.

Αφήστε μια απάντηση