Σκόρπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Παναθηναϊκός

Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το “Τριφύλλι” πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έκαμψε εύκολα την αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο και νίκησε με το ευρύ 5-1. Τα τέρματα των “Πρασίνων” σημείωσαν οι Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Ινσούα και Μακέντα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να καθαρίσουν το ματς όσο πιο γρήγορα γινόταν. Οι παίκτες του από τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, έκλεισαν τον αντίπαλο στα καρέ του και δημιουργούσαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Η ανωτερότητά τους στοίχημα πως ευδοκίμησε στο 15ο λεπτό, όταν ο κορυφαίος του γηπέδου Μακέντα άνοιξε το σκορ. Η συνέχεια ήταν ανάλογη και ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του.

Όσον αφορά την εικόνα του ματς, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης έγινε στο 5ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Ινσούα, ο Μακέντα έκανε το σουτ στην κίνηση όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Χουάντερσον, απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Μπουζούκη. Στο 14ο λεπτό, ο Κότσαρης μπλόκαρε το σουτ του Ελ Χελβέ. Στο 15ο λεπτό, μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάνη, ο Μακέντα με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Στο 17ο λεπτό το σουτ του Πέδρο πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 34ο λεπτό το σουτ του Χατζηγιοβάνη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 41ο λεπτό, ο Κάτσε έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μακέντα, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με πλασέ πέτυχε το 2-0. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη ευκαιρία της επανάληψης έγινε στο 52ο λεπτό, όταν ο Χουάντερσον μπλόκαρε το σουτ του Δώνη. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπουζούκης έκανε το σουτ αλλά ο Χουάντερσον μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 54ο λεπτό, ο γκολκίπερ του Απόλλωνα απομάκρυνε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ινσούα. Στο 58ο λεπτό, ο Χατζηγιοβάνης έκανε το γύρισμα και ο Κουρμπέλης με διπλή προσπάθεια σημείωσε το 3-0. Στο 62ο λεπτό, ο Μακέντα τροφοδότησε το Ινσούα, ο οποίος αφού πρώτα πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο στη συνέχεια με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 67ο λεπτό μετά από σέντρα του Ελ Χελβέ, ο Σικαμπάλα με σουτ μείωσε σε 4-1. Στο 92ο λεπτό, ο Εμμανουηλίδης τροφοδότησε τον Γιόχανσον και αυτός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Κότσαρη, Οικονόμου, Χατζηγιοβάνη ( 77΄ Εμμανουηλίδη ), Γιόχανσον, Δώνη, Ινσούα ( 66΄ Χατζηθεοδωρίδη ), Κολοβέτσιο, Μπουζούκη, Κουρμπέλη ( 61΄ Στάικο ), Κάτσε και Μακέντα.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις αλλά και τα γκολ του αγώνα

Αφήστε μια απάντηση