Σοβαρός και… άτυχος ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, του Μαρίνου Ουζουνίδη, παρουσιάστηκε έτοιμος απέναντι στην Καμπάλα, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε πολλά γκολ τις σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησε και επικράτησε με το “φτωχό” 1-0.

Οι “Πράσινοι” ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν καθόλου. Παρόλα αυτά, τα δοκάρια και ο τερματοφύλακας της Καμπάλα στέρησαν από τον Παναθηναϊκό τη νίκη με περισσότερα γκολ.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Παναθηναϊκού, το οποίο σημειώθηκε από την άσπρη βούλα.

Πίεση και τρέξιμο από το πρώτο λεπτό

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός ενδεκάδας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού (εκτός του Κολοβέτσιου) και εμπιστεύτηκε την περσινή ομάδα που έβγαλε αντίδραση στα play offs.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγώνα με το… μαχαίρι στα δόντια και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Άλτμαν πλάσαρε άουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το φάουλ του Λουντ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μπεζοτόσνι.  Η υπεροχή του Παναθηναϊκού μετουσιώθηκε σε γκολ στο 37΄. Συγκεκριμένα, σε εκείνο το λεπτό του αγώνα ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γκουρμπάνοφ και ο Μολίνς έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “Πράσινοι” ήταν καταιγιστικοί και έχαναν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Ο Λουντ σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ ο ίδιος παίκτης πέρασε όλη την άμυνα της Καμπάλα και νικήθηκε από τον τερματοφύλακά της. Ο Μόλινς απώλεσε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ενώ η κεφαλιά του Κουλιμπαλί στο 89΄ πέρασε εκτός εστίας.

Παρά την κατά κράτος υπεροχή του, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με το “φτωχό” 1-0, το οποίο του δίνει ένα ισχνό προβάδισμα πρόκρισης. Παρόλα αυτά, αν οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη εμφανιστούν έτσι και στη ρεβάνς, στοιχηματίζουμε πως θα περάσουν εύκολα στην επόμενη φάση.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Η νίκη είναι νίκη”!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα στην αναμέτρηση, αλλά χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη και το γεγονός πως η Καμπάλα δεν απείλησε καθόλου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που έδωσε το “παρών” στο γήπεδο και τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δείξουν το ίδιο πρόσωπο και στη ρεβάνς.

Αφήστε μια απάντηση