Σοκ με Μουνιέ, καλύτερα ο Διούδης στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός την αγωνιστική που μας πέρασε αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Super League. Οι “Πράσινοι” αν και κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους για περίπου 95 λεπτά, λόγου του τέρματος που σημείωσε ο Κάτσε, εν τέλει ο Σισέ ισοφάρισε τον αγώνα και δεν τους άφησε να πανυγηρίσουν μία σπουδαία νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου.

Ωστόσο πέρα από τη νίκη το “Τριφύλλι” έχασε και δύο ποδοσφαιριστές του. Ο λόγος για τον Σωκράτη Διούδη και τον Άντονι Μουνιέ.

Όσον αφορά την κατάσταση του Σωκράτη Διούδη, ο 25χρονος τερματοφύλακας στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στον Ολυμπιακό συγκρούστηκε με τον Νάτχο. Συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό μετά από γύρισμα του Φορτούνη, ο Διούδης δεν κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα, ο Νάτχο προσπάθησε να μπει στην πορεία αυτής, όμως δεν την πρόλαβε με συνέπεια να βρει το πρόσωπο του τερματοφύλακα με το γόνατο και ο τελευταίος να πέσει λιπόθυμος. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας πάνω του και κατάφερε να τον συνεφέρει. Αμέσως μετά οδηγήθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Ο Έλληνας γκολκίπερ υποβλήθηκε σε αξονικές, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν άκρως καθησυχαστικά. Ο ίδιος με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ευχαρίστησε τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως πλάι του και τον βοήθησαν να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Ακόμη ευχαρίστησε τον Θεό που του έδωσε την ευκαιρία να εξακολουθεί να κάνει αυτό που αγαπάει, να παίζει ποδόσφαιρο. Επίσης είναι πολύ χαρούμενος για την ομάδα του και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι συμπαίκτες του. Τέλος νιώθει ευγνωμοσύνη σε όσους του συμπαραστάθηκαν και για τις ευχές που του έστειλαν (δείτε την ανάρτησή του).

Ο Διούδης τις επόμενες ημέρες θα διαπιστωθεί πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Πέραν του Διούδη, ο Παναθηναϊκός “έχασε” και τον Άντονι Μουνιέ. Ο 30χρονος Γάλλος εξτρέμ υπέστη ρήξη πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο 1,5 μήνα. Έτσι η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται για τη νέα χρονιά. Στον Μουνιέ τοποθετήθηκε ειδική μπότα ακινητοποίησης, την οποία θα φοράει για τις επόμενες τρεις εβδομάδας.

Αφήστε μια απάντηση