Στασιμότητα στους “Πράσινους”

Τα ονόματα ποδοσφαιριστών που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό πέφτουν “βροχή”, αλλά προς το παρόν στους “πράσινους” υπάρχει στασιμότητα, αφού προέχει πρώτα να ξεκαθαρίσει το ρόστερ. Από το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από την ομάδα, θα κριθούν και οι κινήσεις του “τριφυλλιού” στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. 

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει θέμα συζήτησης και με τον Καλτσά, ο οποίος δεν υπολογίζεται πολύ από τον Αντρέα Στραματσόνι και ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να μείνει ελεύθερος. Από την πλευρά της ομάδας δύσκολα θα κάνουν πράξη την επιθυμία του, αφού παρά τις εισηγήσεις του Στραματσόνι, δείχνουν να πιστεύουν στις ικανότητες του Έλληνα επιθετικού. Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει δανεικό τον παίκτη, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Παρελθόν και ο Ντάνιελ Πράνιτς

Μετά τον Μλάντεν Πέτριτς, ένας ακόμη Κροάτης ποδοσφαιριστής “αποχαιρέτησε” τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο Ντάνιελ Πράνιτς δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, αφού ο ίδιος δε συμφώνησε στη μονοετή επέκταση που του πρότεινε ο Σύλλογος. Ο ίδιος ο παίκτης αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας, μέσω social media και στο μήνυμα που ανάρτησε ανέφερε πως, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Αθήνα, είναι το πάθος του και θα τα “ξαναπούν” σύντομα.

Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Λασέν

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει κάνει επίσημη πρόταση στον πρώην αμυντικό της Χετάφε, Μεχτί Λασέν. Οι “Πράσινοι” θέλουν να ενισχυθούν στην αμυντική γραμμή, αφού ο Σάντσεθ στοίχημα πως δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ και έχουν πλησιάσει τον Αλγερινό για να συνάψουν συνεργασία. Ο ίδιος ο παίκτης εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, αλλά προς το παρόν δεν έχει πάρει την απόφασή του.

Έκδοση κάρτας φιλάθλου για τον Ερασιτέχνη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται πως θα κάνει δεκτό το έτοιμα του Ερασιτέχνη για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου, η οποία θα βοηθήσει στην ενίσχυση των υπολοίπων τμημάτων του Συλλόγου. Σύμφωνα με το αίτημα του Ερασιτέχνη, οι φίλαθλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας θα πρέπει μία φορά το χρόνο να πληρώνουν ένα ποσό της τάξεως των 10 ευρώ, ούτως ώστε να μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αυτό το ποσό θα μεταβαίνει στον ερασιτέχνη.

Αφήστε μια απάντηση