Στενεύουν τα περιθώρια για τον Παναθηναϊκό

Μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός έμεινε 8 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη ΑΕΚ και πλέον η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή στοίχημα πως αποτελεί μονόδρομο. Οι “Πράσινοι” φιλοξενούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στις 19:30 και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να αλλάξουν την ψυχολογία τους, αλλά και για να εκμεταλλευτούν πιθανή απώλεια βαθμών της ΑΕΚ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα έχοντας στη διάθεσή του και τον Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας μετά από ενάμιση μήνα. Στη 18άδα για το παιχνίδι με τον Ηρακλή θα είναι και ο Εβανζελίστα, ο οποίος είχε μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Καταθέτει πρόταση για Βέλλιο ο Παναθηναϊκός

Ο Απόστολος Βέλλιος αποτελεί έναν από τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός. Ο επιθετικός του Ηρακλή έχει κάνει “κλικ” και στον Αντρέα Στραματσόνι και οι “Πράσινοι” φέρονται να είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για τον παίκτη. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα αυτή αναμένεται να φτάσει και τις 600.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εξασφαλίσει ο “ΟΚ” του παίκτη πριν την έναρξη των play off και πλέον όλοι αναμένουν τις εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Κατέθεσε μηνύσεις στον Άρειο Πάγο ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει το δικό του αγώνα, όσον αφορά τις περιπτώσεις της εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο “ισχυρός” άνδρας του Παναθηναϊκού κατέθεσε μηνύσεις στον Άρειο Πάγο για τα θέματα διαφθοράς, αλλά και για την αλλοίωση αποτελεσμάτων.

Επιστροφή Ζιλμπέρτο

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Ζιλμπέρτο Σίλβα για το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν, μάλιστα, πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε επαφή και η ελληνική ομάδα περιμένει την απάντηση του πρώην αρχηγού της Εθνικής Βραζιλίας.

Αφήστε μια απάντηση