Στην αποστολή οι Μπεργκ και Κλωναρίδης

Ευχάριστα ήταν τα μαντάτα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Μαρίνου Ουζουνίδη, από την προπόνηση της Παρασκευής. Ο Έλληνας τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Μάρκους Μπεργκ να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή. Το ίδιο συνέβη και με τον Βίκτορα Κλωναρίδη, ο οποίος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και τελικά θα ταξιδέψει και αυτός στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από τις επιστροφές δύο εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να αντιμετωπίσει και μία σημαντική απουσία, αφού ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει από το συγκεκριμένο ματς. Συν τοις άλλοις, εκτός είναι και ο νεαρός αμυντικός, Στέφανος Ευαγγέλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας.

Ο εκτός έδρας αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017, στις 19:30. Το παιχνίδι παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες αλλά και για τους φίλους του στοιχήματος, με τον μεν Παναθηναϊκό να θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, τον δε Ηρακλή να καίγεται για βαθμούς για να ενισχύσει την προσπάθειά του για να παραμείνει στη Super League.

Χωρίς φιλάθλους ο Παναθηναϊκός

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο “Καυτανζόγλειο”. Βάσει αυτής της απόφασης, δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους του “Τριφυλλιού” και δεν θα ανοίξει καμία θύρα στο γήπεδο για τους φιλοξενούμενους.

Συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την εταιρία αυτοκινήτων Audi

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία Audi, μία εκ των κορυφαίων εταιριών του κόσμου στον συγκεκριμένο τομέα. Η εταιρία θα είναι πλέον ένας από τους χορηγούς της ΠΑΕ και έχει προμηθεύσει ήδη με τα αυτοκίνητά της τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Η έναρξη συνεργασίας της ΠΑΕ με την Audi Hellas, έγινε γνωστή μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ενώ έλαβε χώρα και ειδική εκδήλωση στα γραφεία της εταιρίας στην Ελλάδα.

Δείτε το σχετικό άρθρο στην επίσημη ισοδελίδα της ΠΑΕ.

Αφήστε μια απάντηση