Στην αποστολή ο Εμποκού

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και όπως είναι λογικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σκόντα Ξάνθη. Ο επιθετικός από το Κονγκό ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας στα τελευταία ματς και σίγουρα η παρουσία του είναι πολύ σημαντική για τους “Πράσινους”. Συν τοις άλλοις, στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά και ο Γκιγιέρμο Μόλινς, αλλά αυτό περισσότερο είναι για ψυχολογικούς λόγους, αφού δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στα “Πηγάδια” το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017, στις 19:30, και στοίχημα πως αμφότερες θέλουν τη νίκη για να κάνουν άλλο ένα βήμα για τη συμμετοχή στους στα play offs.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τον Λούκα Βιγιαφάνιες που εξέτισε την τιμωρία του, αλλά ο Σεμπάστιαν Λέτο, αν και ξεπέρασε τον τραυματισμό του, έμεινε εκτός για προσωπικούς λόγους. Φυσικά, εκτός παραμένει ακόμη ο Ράσμους Τελάντερ που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ροντρίγκο Μολέδο: “Είμαι ευτυχισμένος εδώ και χαρούμενος από την αναγνώριση του κόσμου”

Το τελευταίο διάστημα φήμες ήθελαν τον Ροντρίγκο Μολέδο να είναι δυσαρεστημένος από το ύψος των χρηματικών απολαβών του στον Παναθηναϊκό και να ρίχνει… άγκυρες για επιστροφή στην πατρίδα του. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του και ουσιαστικά τόνισε πως είναι χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και πως τα δημοσιεύματα δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Ο Μολέδο στάθηκε πολύ στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός του άνοιξε ξανά τις πόρτες του ποδοσφαιρικού χάρτη και τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, είναι ικανοποιημένοι από τη διαμονή τους στην Αθήνα. Όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα, ο Βραζιλιάνος ανέφερε πως αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο αλλά και από τον Παναθηναϊκό.

Καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Μπεργκ

Η φάση μεταξύ του Μπεργκ και του Καρανίκα στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (χτύπημα του αμυντικού του ΠΑΣ εκτός φάσης) έφερε τιμωρία τριών αγωνιστικών των παίκτη του ΠΑΣ, μετά από εξέταση του βίντεο από τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικών διατάξεων της ΕΠΟ, κ. Σιμιτζόγλου. Μετά από αυτή την απόφαση η ομάδα των Ιωαννίνων έκανε καταγγελία εναντίον του Σουηδού επιθετικού του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας πως στην ίδια φάση αυτός έσπρωξε τον Έλληνα αμυντικό.

Από το βίντεο δεν προκύπτει φυσικά κάτι τέτοιο και το πιθανότερο είναι η καταγγελία να απορριφθεί, αλλά αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του οργάνου.

Αφήστε μια απάντηση