Στην κορυφή με τριάρα!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 στο κυριακάτικο ματς και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, βρέθηκε μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ για του “Πράσινους” σημείωσαν οι Μπεργκ και Λεντέσμα, με τον τελευταίο να ευστοχεί δύο φορές από την άσπρη βούλα.

Γκολ από τα αποδυτήρια

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε τον αγώνα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προηγήθηκε πριν καν συμπληρωθεί μισό λεπτό στο ματς. Οι παίκτες του “Τριφυλλιού” συνδυάστηκαν εξαιρετικά και η μπάλα εμφανίστηκε στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης. Σκόρερ ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έχει χτίσει παράδοση απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας.

Οι “Πράσινοι” συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και κυνήγησαν το δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 39ο λεπτό με πέναλτι του Λεντέσμα. Το πέναλτι κέρδισε ο Βιγιαφάνιες.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες, αφού ο Φαρίνα έφτυσε τον Κουτρουμπή και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Κάπου εκεί οι παίκτες του Παναθηναϊκού πίστεψαν πως ο αγώνας τελείωσε, αλλά στοιχηματίζουμε πως είχαν πέσει έξω.

Η ομάδα της Τρίπολης μείωσε αρχικά με πέναλτι που κέρδισε ο Γιαννούλης από τον Ιβάνοφ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά ο Ζέκα πρόλαβε να διώξει τον κίνδυνο.

Στο 88ο λεπτό ο Χουλτ μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον αμυντικό του Αστέρα και ο διαιτητής καταλόγισε και πάλι πέναλτι. Ο Λεντέσμα ευστόχησε ξανά και έγραψε το τελικό 3-1 για τους “Πράσινους”, το οποίο τους έφερε μόνους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αποχώρησε τραυματίας ο Κουλιμπαλί

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και όπως έγινε γνωστό ο δεξιός μπακ του “Τριφυλλιού” θα απουσιάσει για 20 ημέρες.

Ο παίκτης από το Μάλι ήταν εξαιρετικός στα παιχνίδια που αγωνίστηκε βασικός, αλλά πλέον θα απουσιάσει από τις προπονήσεις και τις επίσημες διοργανώσεις της ομάδας, αφού υπέστη θλάση. Ο Κουλιμπαλί θα λείψει από τους επόμενους 4 αγώνες της ομάδας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ενώ είναι πολύ δύσκολο να προλάβει και τη ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης στη “Λεωφόρο Αλεξάνδρας”.

Φιλικό με τον Πανελευσινιακό για τους “Πράσινους

Μπορεί το πρωτάθλημα και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις να έχουν διακοπή, αλλά στον Παναθηναϊκό δε θα μείνουν άπραγοι. Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Το εν λόγω παιχνίδι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, στις 19:00 και αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Αντρέα Στραματσόνι να δοκιμάσει πολλούς παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Αφήστε μια απάντηση