Στον αγωνιστικό χώρο θυμίζει… Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στην Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague. Οι ποδοσφαιριστές των “Πρασίνων” στοίχημα πως απέδειξαν, για ακόμη μία φορά, ότι δεν τους πτοούν τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, καθώς επικράτησαν εύκολα των αντιπάλων τους με 0-3.

Σκόρερ για το “Τριφύλλι” ήταν οι Λουντ, Λουτσιάνο και Μόλινς με τον δεύτερο να έχει και μία ασίστ.

Με νίκη του αυτή, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, ξεκίνησε τον αγώνα με τους Βλαχοδήμο, Κολοβέτσιο, Μουνιέ, Λουντ, Λουτσιάνο, Γιόχανσον, Κάτσε, Ινσούα, Κουρμπέλη, Τσανδάρη και Δώνη. Στο δεύτερο ημίχρονο, στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν και οι Στάικος, στη θέση του Μουνιέ, Μόλινς αντί του Δώνη και Χατζηγιοβάνης στη θέση του Λουτσιάνο.

Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 8ο λεπτό, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Λουντ πέρασε πάνω από την εστία του Πανιωνίου. Στο 20ο λεπτό, ο Κότνικ απέκρουσε το σουτ του Μουνιέ. Στο 33ο λεπτό, μετά από λάθος του Κουρμπέλη, ο Ντουρμισάι βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ, όμως ο Βλαχοδήμος απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 35ο λεπτό, ο Λουτσιάνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, από δύσκολη γωνία, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και σημείωσε το 0-1. Στο 38ο λεπτό, ο Λουτσιάνο τροφοδότησε τον Λουντ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Πανιωνίου και με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αυτός που απείλησε πρώτος ήταν πάλι ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό, ο Ινσούα μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Μπαντής, ο οποίος πέρασε στη θέση του Κότνικ, απομάκρυνε την μπάλα. Στο 61ο λεπτό, ο Μπαντής μπλόκαρε το σουτ του Κάτσε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από φάουλ του Μασούρα, ο Μπανανά πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε την μπάλα. Στο 87ο λεπτό, μετά από αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, ο Γιόχανσον έκανε το γύρισμα στον Μόλινς, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Μπαντή και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Στο 89ο λεπτό, ο Βλαχοδήμος με εντυπωσιακή εκτίναξη απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Μασούρα.

Δείτε τα γκολ που σημείωσαν οι πράσινοι στον αγώνα με τον Πανιώνιο

Αφήστε μια απάντηση