Στο μπλοκάκι του Παναθηναϊκού ο Γκάμα

Η πανδημία του κοροναϊού έχει παγώσει τα πάντα η εξάπλωσή του είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή  κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Κανείς δε γνωρίζει πότε και εάν θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα της Super League και πότε θα ολοκληρωθεί.

Όπως είναι λογικό και μεταγραφική θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό έχουν μείνει στον πάγο. Το “Τριφύλλι” εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όμως δε μπορεί να κινηθεί για την απόκτησή τους, καθώς ο “εφιάλτης” του κοροναϊού ολοένα και δυναμώνει.

Για το λόγο αυτό άλλωστε, ο μεγαλομέτοχος της ελληνικής ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος, ζήτησε από τον τεχνικό διευθυντή Τσάβι Ρόκα να περιμένει και να μην προχωρήσει κάποια μεταγραφή.

Προς τα τέλη Μαΐου, ο κύριος Ρόκα θα γνωρίζει ακριβώς το μπάτζετ που θα έχει τη δυνατότητα να διαθέσει και τότε θα μπορεί να μπει στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με τις πλευρές μελλοντικών στόχων.

Ο Ρόκα από την πλευρά του έχει προσαρμόσει τα σχέδιά του στα νέα δεδομένα και έχει φτιάξει ήδη λίστα με υποψήφιους στόχους σε κάθε γραμμή. Οι “Πράσινοι” θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση δύο ακραίων επιθετικών αφού τόσο ο Ντομινίκ Νατζ όσο και ο Ούφε Μπεκ θα αποτελέσουν παρελθόν. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ήδη ο κύριος Ρόκα έχει ξεχωρίσει για το ένα άκρο τον Μαρκ Φερνάντεθ. Για την απέναντι πλευρά φαίνεται πως ξεχωρίζει το όνομα του Μπρούνο Γκάμα. Ο Γκάμα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και όταν με το καλό τρέξουν τα μεταγραφικά τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και επίσημα για την απόκτησή του.

Στην περίπτωση του Ισπανού εξτρέμ όλα είναι πιθανά και ανοιχτά, αφού με βάση τα δεδομένα που θα υπάρξουν στο διάστημα που θα ακολουθήσει μετά την εξάπλωση του κοροναϊού, το “Τριφύλλι” αναμένεται να πάει σε πιο ασφαλής επιλογές.

Ο Μπρούνο Γκάμα παραμένει στο μπλοκάκι του κυρίου Ρόκα και μάλιστα ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την απόκτησή του.

Ο 34χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά αυτό εκπνέει το καλοκαίρι που μας έρχεται. Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κινηθεί για να τον κάνει δικό του δε θα χρειαστεί να δαπανήσει αρκετά χρήματα από το μπάτζετ, μιας και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αναζητεί συμβόλαιο κοντά στις 200.000 ευρώ ετησίως.

Ο Γκάμα ταιριάζει “γάντι” στη νέα ομάδα που θέλει να χτίσει ο κύριος Δώνης σε συνεργασία με τον κύριο Ρόκα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι “Πράσινοι” θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να τον αποκτήσουν.

Αφήστε μια απάντηση