Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Κουλιμπαλί

Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να παραμείνει και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Από τον περασμένο Δεκέμβριο και έπειτα, ο 28χρονος δεξιός αμυντικός είχε ζητήσει από τον τότε προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη, να μην τον υπολογίζει καθώς ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο λόγος που είχε οδηγηθεί σε αυτό το σημείο ήταν οι οφειλές που υπήρχαν προς το πρόσωπό του.

Από την πλευρά του το “Τριφύλλι” του είχε δώσει έγγραφη έγκριση προκειμένου να συζητήσει ως ελεύθερος με ομάδα της αρεσκείας του και να αποτελέσει παρελθόν. Ωστόσο τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες στοίχημα πως έχουν αλλάξει. Αφενός ο αμυντικός από το Μάλι δεν βρήκε συμφέρουσα οικονομική πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού και αφετέρου έλαβε τα χρήματα που του οφείλονταν, όπως έγινε και στους περισσότερους ποδοσφαιριστές των “Πρασίνων”.

Ακόμη είχε έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο τεχνικό, Γιώργο Δώνη, ο οποίος του ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα καθώς τον θεωρεί πολύτιμο παίκτη για αυτούς. Επιπλέον η αλλαγή στο πλειοψηφικό πακέτο της διοίκησης, που βρίσκεται αρκετά κοντά στην υλοποίησή της, οδηγούν τον δεξιό οπισθοφύλακα στη συνέχιση της παρουσίας του στο σύλλογο.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Κουλιμπαλί θα επιστρέψει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη στη χώρα μας και θα δώσει το “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Από εκεί και πέρα εντείνονται οι προσπάθειες παραμονής του Ρόμπιν Λουντ. Ο νεαρός Φιλανδός άσος δεν έχει μέχρι τώρα κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια και μόλις αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς θα του κατατεθεί μία νέα πρόταση προκειμένου αυτός να πειστεί και να μείνει.

Αφήστε μια απάντηση