Συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην “Λεωφόρο Αλεξάνδρας” τον Παναιτωλικό, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο κύριος Τζήλος από τον σύνδεσμο Λάρισας. Ο Τζήλος θα έχει βοηθούς τους Δίπλαρη, από τον σύνδεσμο Καρδίτσας, και τον Σπυρόπουλο από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους Φάνη Τσανδάρη  και Όμρι Άλτμαν να συνεχίζουν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν. Ωστόσο, αμφότεροι αναμένεται να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Από την άλλη, “απών” από το παιχνίδι θα είναι οι Λουτσιάνο, Μουνιέ και Μόλινς, οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα έχει στην αποστολή της ομάδας τόσο τον Κάτσε, όσο και τον Μυστακίδη. Ο νεοαποκτηθέντας Κάτσε αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και να αποτελέσει μαζί με τους Τσανδάρη και Κουρμπέλη την τριάδα στην μεσαία γραμμή. Από την άλλη, ο κύριος Ουζουνίδης θα περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δώνης. Σε περίπτωση που ο Δώνης είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε θα πάρει φανέλα βασικού. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Μυστακίδης θα είναι ο μοναδικός προωθημένος της ομάδας.

 

Αφήστε μια απάντηση