Συνεχίζονται οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος λαμβάνει τέλος την Κυριακή, 10/5/2015 και ακολουθούν τα play off της Super League, τα οποία θα αναδείξουν ποιες ομάδες θα αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ο Παναθηναϊκός την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει σε κατάληψη της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας και παράλληλα να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο.

Το παιχνίδι διεξάγεται στις 19:00 και ο Γιάννης Αναστασίου δε θα έχει στη διάθεσή του γι’ ακόμη μία φορά τον Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Στα μεταγραφικά τώρα, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Ελσίνκι από τη Φινλανδία και απέκτησε τον αριστεροπόδαρο μέσο Κέβιν Λοντ. Ο Λοντ είναι 22 ετών και αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους νέους παίκτες της χώρας και θα αποτελέσει νέο μέλος στο ρόστερ των “πρασίνων” από το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα καταβάλλει στη φινλανδική ομάδα περίπου 300.000 ευρώ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το Δεκέμβριο του 2015.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ρούμπεν Λιζόν του Άγιαξ. Ο εν λόγω παίκτης αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της άμυνας και σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική ομάδα έχει κάνει ήδη τις πρώτες της επαφές με τον Άγιαξ.

Εξέλιξη υπάρχει και στο θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων στον Παναθηναϊκό, αφού ο Πέτριτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Ο Κροάτης κατάφερε τελικά να πείσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και κέρδισε την παραμονή του σε αυτή για ακόμη έναν χρόνο. Φυσικά, οι απολαβές του παίκτη θα είναι μειωμένες τη νέα σεζόν.

Κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει και στο θέμα του Αμπέιντ, το οποίο παραμένει ανοικτό για τον Παναθηναϊκό, με τον μάνατζερ του παίκτη να δηλώνει ξεκάθαρα πλέον πως θέλει να επιστρέψει στην ελληνική ομάδα.

Τέλος,θα στοιχημάτιζε κανείς πως εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός και ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Τζουρούδης, ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και πριν τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την πρόσληψη του τελευταίου.

Αφήστε μια απάντηση