Συνεχίζουν το ψάξιμο οι “Πράσινοι”

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να ψάχνονται για παίκτες, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει καμία περίπτωση. Το τεχνικό τιμ της ομάδας, σε συνεργασία πάντα με τον τεχνικό διευθυντή Ζιλμπέρτο Σίλβα, εξετάζει όλες τις προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ ρίχνει και “κλεφτές” ματιές προς Ιταλία μεριά, όπου και έχει άκρες ο Αντρέα Στραματσόνι.

Πάντως, οι “πράσινοι” θέλουν πρωτίστως να ξεκαθαρίσουν με τους παίκτες που είναι προς αποχώρηση και μετά να προχωρήσουν σε μεταγραφές.   

Κοντά στην αποχώρηση ο Σάντσεθ

Ο Σάντσεθ ήρθε στον Παναθηναϊκό με στόχο να αποτελέσει τον ηγέτη στην “πράσινη” άμυνα, αλλά τελικά δε δικαίωσε τις προσδοκίες και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ελληνική ομάδα.

Ο παίκτης έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό πως δεν υπολογίζεται και πως μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο ίδιος είναι θετικός ώστε να χωρίσουν σε καλό κλήμα οι δρόμοι του με τον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν πως το “διαζύγιο” είναι κοντά. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, μάλιστα, οι δύο πλευρές αναμένεται να συμφωνήσουν σε ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ που θα καταβληθεί στον παίκτη.

Από την άλλη, όμως, ο Βέμερ είναι ανυποχώρητος στις απαιτήσεις του και ζητά όλο το ποσό που γράφει στο συμβόλαιό του, ώστε να φύγει από την ομάδα. Ο Γερμανός αμυντικός έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό και θέλει να του καταβληθούν οι 600.000 ευρώ που θα έπαιρνε σε αυτό το διάστημα και μετά να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Στραματσόνι αποφασίζει για τον Εβανζελίστα

Ο Λούκας Εβανζελίστα αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό δανεικός από την Ουντινέζε και σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, η ιταλική ομάδα είναι σύμφωνη να τον αφήσει στους “πράσινους” και τη νέα σεζόν.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να εξετάσει και άλλες περιπτώσεις παικτών και μετά να αποφασίσει. Πάντως, ο Ιταλός τεχνικός εκτιμά την αξία του Εβανζελίστα και στοίχημα πως θα εισηγηθεί την παραμονή του.

Ο Καλτσάς έριξε “άκυρο” στον Πανιώνιο

Ο Νίκος Καλτσάς βρίσκεται λίγο πριν την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό και τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια τον ήθελαν να είναι κοντά στη μετακίνησή του στον Πανιώνιο. Ο ίδιος ο παίκτης, όμως, ενημέρωσε τους υπευθύνους της ομάδας της Νέας Σμύρνης πως προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό και πως ο ίδιος θα εξετάσει πρώτα όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του και μετά θα αποφασίσει.

Αφήστε μια απάντηση