Συντηρητικό πρόγραμμα ο Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό

Αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθεί κάποια αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Super League, εξαιτίας της διεξαγωγής εθνικών αναμετρήσεων. Για τον λόγο αυτό ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα έχουν ρεπό διάρκειας τριών ημερών προκειμένου να ανασυνταχθούν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να ξεκουραστούν.

Το ρεπό ολοκληρώθηκε και οι παίκτες της ομάδας επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Η τελευταία προπόνηση βέβαια έγινε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Πάντως το μυαλό του “Τριφυλλιού” είναι στην εκδίκαση της ένστασης που έχει καταθέσει και αφορά στην αντικανονική διακοπή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό αλλά και του κατηγορητηρίου για τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα.

Το Πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ θα έχει ραντεβού με τους “Πράσινους” την Πέμπτη στις 12:00 ώρα Ελλάδος και εκεί η ομάδα θα κληθεί να υπερασπιστεί την ένσταση αλλά και τις κατηγορίες από την έκθεση του παρατηρητή.

Στο συγκεκριμένο ραντεβού θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στα της τελευταίας προπόνησης, ο κύριος Δώνης ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν συγκεντρωμένοι, να μην επηρεαστούν από την έκβαση της τιμωρίας και να συνεχίσουν να παλεύουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Στην προπόνηση ο κύριος Δώνης δεν είχε στην διάθεσή του τον Ματίας Γιόχανσον. Το τελευταίο διάστημα ο 27χρονος δεξιός οπισθοφύλακας φαίνεται πως έχει ξεμείνει από δυνάμεις, διότι αγωνίζεται συνεχώς, και για τον λόγο αυτό η απόδοσή του δεν είναι αυτή που ήταν.

Ο Σουηδός μπακ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης μιας και ο τεχνικός του θέλει να τον έχει 100% έτοιμο για την εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το εν λόγω ματς είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 30 Μαρτίου. Ο Γιόχανσον ούτε τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό και όπως όλα δείχνουν θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές από την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης απών από την προπόνηση ήταν και ο Φάνης Μαυρομάτης, ο οποίος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί για να ξεπεράσει την οσφυαλγία που αντιμετωπίζει. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έχει τεθεί εκτός μάχης και για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Τέλος όπως είναι λογικό από την προπόνηση απουσίαζαν και οι διεθνείς παίκτες του “Τριφυλλιού”.

Αφήστε μια απάντηση