Συντριβή για τον Παναθηναϊκό στην Λαμία

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε, την Πέμπτη, την Λαμία εκτός έδρας για το πρώτο ματς των δύο ομάδων, για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο γεμάτο χιόνι, ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-1. Σκόρερ για την ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν ο Μολίνς, οποίος είχε μειώσει σε 3-1. Με το σκορ αυτό οι “πράσινοι” καλούνται να κάνουν υπέρβαση στην ρεβάνς, εάν θέλουν να συνεχίσουν στην διοργάνωση.

Δέχθηκε τρία γκολ στο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε στον ρυθμό της αναμέτρησης σε κανένα σημείο του αγώνα. Η Λαμία το εκμεταλλεύτηκε και μόλις στο 5ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου, ο Πίτι με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός στοίχημα πως προσπάθησε να αντιδράσει και στο 10ο λεπτό το σουτ του Λουντ απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μελίσσας. Στο 16ο λεπτό ο Αυλωνίτης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μελίσσας μπλόκαρε την μπάλα. Στο 38ο λεπτό το σουτ του Λουντ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας. Στο 42ο λεπτό ο Παντελιάδης μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Παναθηναϊκού, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Αυλωνίτη και κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη, με την Λαμία να πετυχαίνει το 2-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσούκαλος βρήκε με κεφαλιά τον Πίτι, και αυτός με προβολή έκανε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πήρε αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσε να μειώσει το σκορ. Στο 53ο λεπτό ο Μελίσσας απέκρουσε το σουτ του Μολίνς. Στο 54ο λεπτό, έπειτα από φάουλ του Λουντ, ο Κουρμπέλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός ακύρωσε λανθασμένα το γκολ. Στο 60ο λεπτό το σουτ του Άλτμαν μπλόκαρε, με υπερένταση, ο Μελίσσας. Στο 82ο λεπτό ο Βιγιαφάνιες βρήκε τον Μολίνς, και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-1. Στο 90ο λεπτό ο Μπλάζιτς, αφού πέρασε δύο αμυντικούς του Παναθηναϊκού, έκανε το σουτ από αριστερά και διαμόρφωσε το 4-1. Στο 94ο λεπτό μετά από φάουλ του Βιγιαφάνιες, ο Κουρμπέλης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Αφήστε μια απάντηση