Συντριβή στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” γνώρισε συντριβή εντός έδρας από την κρητική ομάδα, καθώς ηττήθηκε με σκορ 1-3 και πραγματοποίησε αποκαρδιωτική εμφάνιση. Το τέρμα των “Πρασίνων” σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να είναι κάκιστοι στον αγωνιστικό χώρο, να υποκύπτουν σε σωρεία λαθών στον χώρο της μεσαίας γραμμής, να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία και να μην κερδίζουν σχεδόν καμία προσωπική τους μονομαχία. Οι παίκτες του σε κανένα σημείο του αγώνα δεν διεκδίκησαν τίποτα παραπάνω, πέραν της ήττας, έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων και στοίχημα πως προκάλεσαν έντονο προβληματισμό, τόσο στο τεχνικό επιτελείο όσο και στους φιλάθλους.

Το “Τριφύλλι” ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του συλλόγου θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Άρη και Ολυμπιακό όπου και θα εκτίσει την ποινή του.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 7ο λεπτό όταν το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Ναμπί κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 21΄ το σουτ του Τσιλιανίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ. Στο 30΄ ο Μάνος έκανε το σουτ μέσα από την  περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Στο 33΄ ο Τσιλιανίδης έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια, έβγαλε τον Μάνο σε θέση τετ α τετ και αυτός με σουτ πέτυχε το 0-1. Στο 38΄ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναμπί πέρασε άουτ. Στο 47΄ ο Σωτηρίου με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε το σουτ του Κουρμπέλη. Στο 49΄ μετά από ολέθριο λάθος του Νούνες, ο Μάνος βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη και με δυνατό σουτ σημείωσε το 0-2. Στο 58΄ μετά από λάθος γύρισμα του Μπουζούκη, ο Μάνος έγινε κάτοχος της μπάλας, έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσιλιανίδη, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με σουτ σχεδόν σε κενή εστία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 83΄ ο Μαρινάκης ανέτρεψε τον Περέα και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακέντα, ο οποίος νίκησε τον Σωτηρίου και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ο κύριος Δώνης χρησιμοποίησε τους Διούδη, Ινσούα, Χατζηγιοβάνη (46΄ Μπουζούκη), Γιόχανσον, Δώνη, Νούνες (60΄ Μολό), Ζαχίντ, Πούγγουρα, Κολοβό (70΄ Περέα), Κουρμπέλη και Μακέντα.

Αφήστε μια απάντηση