Σχεδόν μία ντουζίνα απουσίες στον Παναθηναϊκό

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην είχε κάποια αγωνιστική υποχρέωση το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς η πρώτη αγωνιστική των play off αναβλήθηκε, ωστόσο στο “Τριφύλλι” συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προπονήσεις.

Οι “Πράσινοι” έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, όμως τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν αφήνουν σε ησυχία το σύλλογο. Συγκεκριμένα στην τελευταία προπόνηση, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, δεν είχε στη διάθεσή του σχεδόν μία ντουζίνα ποδοσφαιριστές του.

Στην τελευταία προπόνηση δεν έδωσαν το παρών συνολικά δέκα παίκτες. Ο λόγος για τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Ματίας Γιόχανσον, Εμάνουελ Ινσούα, Φεντερίκο Μακέντα, Δημήτρη Κολοβέτσιο, Γιασίν Αγιούμπ, Δημήτρη Κολοβό, Αχιλλέα Πούγγουρα, Δημήτρη Σερπεζή και Καρλίτος.

Όσον αφορά τους Μακέντα, Γιόχανσον και Σένκεφελντ, οι τρεις ποδοσφαιριστές πήραν μέρος σε πρόγραμμα αποφόρτισης καθώς έχουν κουραστεί αρκετά από τους συνεχόμενους αγώνες και χρειάζονται να πάρουν κάποιες ανάσες. Οι τρεις τους αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανεβάσουν στροφές και να τεθούν στις υπηρεσίες του προπονητή τους. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα δώσουν το παρών στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι Κολοβός, Ινσούα, Αγιούμπ, Κολοβέτσιος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα αποθεραπείας και αποκατάστασης που ακολουθούν. Αυτά περιελάμβαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο και στην πισίνα. Οι Κολοβός, Αγιούμπ και Κολοβέτσιος έχουν τεθεί νοκ άουτ από το ματς που έπεται, ενώ ο Ινσούα συγκεντρώνει ορισμένες πιθανότητες να δώσει το παρών.

Ο Πούγγουρας με τον Σερπεζή το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούνται από ίωση και ανέβασαν πυρετό. Για το λόγο αυτό, αμφότεροι δε βρέθηκαν στο Κορωπί και παρέμειναν κλινήρης σπίτι τους. Ωστόσο αναμένεται σύντομα να ξεπεράσουν την ίωση και να τεθούν στη διάθεση του κυρίου Δώνη.

Τέλος ο Καρλίτος κατά τη διάρκεια της προπόνησης δέχθηκε χτύπημα στον τένοντα του ποδιού του και για προληπτικούς κυρίως λόγους αποχώρησε. Η κατάστασή του πάντως δεν εμπνέει ανησυχία και το επόμενο διάστημα θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Από την άλλη, ο Σωκράτης Διούδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε το προηγούμενο διάστημα και προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς. Ο 27χρονος κίπερ θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στο ματς που ακολουθεί.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς μιας και κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αφήστε μια απάντηση