Τέλος ο Ζαχίντ από τον Παναθηναϊκό

Οριστικά παρελθόν θα αποτελέσει τις επόμενες ημέρες ο Γκάγιας Ζαχίντ από τον Παναθηναϊκό. Ο Ζαχίντ ως γνωστών αγωνίζεται στο “Τριφύλλι” με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν αγοράς που αγγίζει περίπου το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, όμως η ελληνική ομάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του. Έτσι ο 25χρονος στο τέλος της χρονιάς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, με δηλώσεις του έριξε οριστικά τίτλους τέλος στην παραμονή του Ζαχίντ στους “Πράσινους” και τόνισε ότι τη νέα χρονιά υπολογίζει κανονικά τον Νορβηγό. Βέβαια υποστήριξε πως σε περίπτωση που φτάσει μία αξιόλογη πρόταση για την παραχώρησή του τότε είναι διατεθειμένος να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Ζαχίντ όπως και οι υπόλοιποι δανεικού του “Τριφυλλιού” αναμένεται να περάσουν την πόρτα της εξόδου καθώς η ομάδα δεν είναι σε θέση να καλύψει τις ρήτρες τους. Οι άλλοι δανεικοί είναι οι Ανουάρ και Νατζ.

Οι “Πράσινοι” σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καταβάλουν το ποσό που ορίζει η ρήτρα του 25χρονου και μάλιστα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν είναι σε θέση να προσφέρουν ούτε τα μισά χρήματα.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι αντίθετο, τότε θα γίνει λόγος για έκπληξη, αφού ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει προβεί σε αντίστοιχη κίνηση τα περασμένα χρόνια.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός μετράει μέρες στη χώρα μας και την επόμενη σεζόν θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Αφήστε μια απάντηση