Τίποτα το ανησυχητικό με Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό

Την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Το ντέρμπι των αιωνίων δεν ανέδειξε κάποιον νικητή καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Το “Τριφύλλι” μπορεί να μην έχασε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά ο προπονητής του Γιώργος Δώνης είδε τρεις ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο. Ο λόγος για τον Ματίας Γιόχανσον, τον Σωκράτη Διούδη και τον Άντονι Μουνιέ.

Μετά την ολοκλήρωση του εν λόγω ματς, ο κύριος Δώνης ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχουν ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Το ρεπό τελείωσε και οι παίκτες των “Πρασίνων” επέστρεψαν στις προπονήσεις. Ωστόσο το δελτίο απουσιών ήταν γεμάτο καθώς από τη συγκεκριμένη προπόνηση απουσίαζαν έντεκα παίκτες, οι οποίοι έχουν ενταχθεί με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, και οι τρεις που είναι τραυματίες.

Όσον αφορά την κατάσταση του Ματίας Γιόχανσον, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του ο 26χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αγωνίστηκε με ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο πόδι του. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε με διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική του. Ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία καθώς ο Σουηδός έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το διάστρεμμα και όπως όλα δείχνουν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί όταν το πρωτάθλημα της Super League αρχίσει ξανά. Ο Γιόχανσον ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα, ο Σωκράτης Διούδης όπως είναι λογικό μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο κεφάλι του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν έδωσε το “παρών” στην τελευταία προπόνηση. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η χρονική διάρκεια που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ακόμη ο Άντονι Μουνιέ ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Ο 30χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους από τα μέσα του Ιανουαρίου.

Αντίθετα, στην τελευταία προπόνηση πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Κολοβέτσιος και Μακέντα. Αμφότεροι το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανεβάσουν ρυθμούς και να πάρουν κανονικά μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα προπονήσεων.

Αφήστε μια απάντηση