Τίποτα το σοβαρό με Κότσαρη στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις εκπληκτικές εμφανίσεις και στις νίκες καθώς την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ισοπέδωσε εντός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο και “διέλυσε” το εντυπωσιακό 5-1. Τα τέρματα της ομάδας είχαν σημειώσει οι Μακέντα, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, Γιόχανσον, Ινσούα και Κουρμπέλης.

Ωστόσο στην τελευταία αναμέτρηση του “Τριφυλλιού” ένα απρόοπτο περίμενε τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Δώνη. Ο κύριος Δώνης είδε τον Κωνσταντίνο Κότσαρη να αποχωρεί από τον αγώνα με ενοχλήσεις. Ο 22χρονος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε το ματς με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο του.

Πριν λίγο καιρό ο κύριος Δώνης είχε δει τον Διούδη να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι του στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και να παραμένει ακόμα και τώρα άγνωστο πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Στη θέση του Διούδη είχε περάσει ο Κότσαρης, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στο ματς με τον Ολυμπιακό και υπερασπίστηκε την εστία των “Πρασίνων” και στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Κότσαρης τα πήγε ικανοποιητικά και στον αγώνα με την “Ελαφρά Ταξιαρχία” όμως οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στοίχημα πως “πάγωσαν” τον τεχνικό του. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο νεαρός γκολκίπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν καθαρά και ο γκολκίπερ θα μείνει προληπτικά μία μέρα εκτός προπονήσεων. Ο Κότσαρης όπως όλα δείχνουν θα είναι διαθέσιμος για τον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Άρη.

Από εκεί και πέρα στις επόμενες προπονήσεις συντηρητικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο 25χρονος αρχηγός του “Τριφυλλιού” αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στα πλευρά του από το ματς της Εθνικής Ελλάδος εναντίον της Φιλανδίας. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανυσηχία όμως ο κύριος Δώνης θέλει να τον προφυλάξει.

 

Αφήστε μια απάντηση