Τα απομεινάρια μιας διακοπής

Όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” έφεραν την οριστική διακοπή του “ντέρμπι των αιωνίων” και πλέον ο Παναθηναϊκός μετράει τις ζημιές του!

Εκτός από την αφαίρεση βαθμών, την τιμωρία της έδρας και την ήττα στα… χαρτιά, οι οποίες στοίχημα πως μοιάζουν δεδομένες, οι συνέπειες του Παναθηναϊκού από τη διακοπή του ντέρμπι δε σταματούν εκεί. Οι “Πράσινοι” θα τιμωρηθούν φυσικά με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ενώ κινδυνεύουν να χάσουν και ένα μεγάλο ποσό από το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο, αφού δε θα διεξαχθεί στην έδρα τους ο σπουδαιότερος αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Φυσικά, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει ένσταση για την απόφαση του διαιτητή Δημήτρη Παππά, όσον αφορά την οριστική διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στον Παναθηναϊκό έκριναν παράνομη την απόφαση του διαιτητή και έτσι θα κινηθούν νομικά, ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι κανονικά σε άλλη ημερομηνία.

Από εκεί και πέρα, το συλλαλητήριο που είχε προγραμματιστεί να γίνει από την πλευρά του Παναθηναϊκού την Τετάρτη, 25/11/2015, αναβλήθηκε, αφού όπως τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, υπήρξαν πληροφορίες πως θα γίνουν επεισόδια με στόχο να μην περάσει το νόημα της διαμαρτυρίας. Φυσικά, όπως ανέφερε ο ίδιος, το συλλαλητήριο θα γίνει, αλλά στο άμεσο μέλλον.

Όπως είναι λογικό, στον Παναθηναϊκό το αγωνιστικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά, οι παίκτες συνεχίζουν να προετοιμάζονται υπό τις οδηγίες του Στραματσόνι, ώστε να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ηρακλή που ακολουθεί.

Αφήστε μια απάντηση