Τα βρήκε με Ταυλαρίδη ο Παναθηναϊκός

Μετά από αρκετές προσπάθειες, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατάφεραν να βρουν μία λύση για την αποπληρωμή της οφειλής που υπάρχει προς τον άλλοτε ποδοσφαιριστή των “πρασίνων” Στάθη Ταυλαρίδη.

Η ένταση που υπήρχε μεταξύ των δυο πλευρών φαίνεται να ξεπεράστηκε και ο Ταυλαρίδης συμφώνησε να λάβει τα χρήματα που του οφείλουν από την ΠΑΕ σε τρεις δόσεις. Την πρώτη θα καταβάλλουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το Σάββατο και η πλευρά του παίχτη θα λάβει το ποσό των 10.000 ευρώ. Τη δεύτερη θα την λάβει μετά από το παιχνίδι με τη Λάρισα και την τρίτη θα τη λάβει μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Με αυτόν τον τρόπο, η απειλή για την αφαίρεση των τριών βαθμών απομακρύνεται για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ταυλαρίδης απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει.

Η ομάδα του “τριφυλλιού” φαίνεται να χρωστάει σε παραπάνω από 170 πιστωτές και οι τελευταίοι, από τη στιγμή που καταλαβαίνουν την οικονομική δυσχέρεια που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ, “σκάνε” από παντού με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που κινούν την ομάδα να μην ξέρουν ποιόν να πρωτοπληρώσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα η ΠΑΕ φαίνεται να χρωστάει σε εταιρία μαναβικής το ποσό των 6.000 ευρώ, όπως επίσης υπάρχουν μεγάλες οφειλές σε ξενοδοχεία που μένει η ομάδα όταν αγωνίζεται σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Αφήστε μια απάντηση