Τελείωσε τον πρώτο γύρο χωρίς διπλό ο Παναθηναϊκός

Ούτε αυτή την αγωνιστική κατάφερε ο Παναθηναϊκός να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτή τη φορά το “τριφύλλι” ήρθε ισόπαλο, εκτός έδρας, με την Ξάνθη με 1-1. Σκόρερ για τους “πράσινους” ήταν ο Άλτμαν. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος της SuperLeague, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει νικητής σε καμία εκτός έδρας αναμέτρηση. Με την ισοπαλία του αυτή ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς.

Ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε μπροστά στο σκορ

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο, την καλύτερή του εμφάνιση σε εκτός έδρας ματς, καθώς ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού, δημιουργούσε ευκαιρίες και δεν απειλούταν. Ωστόσο, η πρώτη ευκαιρία του αγώνα έγινε από μεριά της Ξάνθης. Στο 4ο λεπτό ο Λουσέρο έκανε το σουτ, αλλά ο Βλαχοδήμος έδιωξε σε κόρνερ. στο 13ο λεπτό μετά από σέντρα του Άλτμαν, ο Πίσπας πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε την μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από γύρισμα του Κουλιμπαλί, ο Πίσπας έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 18ο λεπτό μετά από κόρνερ του Βιγιαφάνιες, οι αμυντικοί της Ξάνθης δεν έδιωξαν σωστά την μπάλα, η οποία έφτασε στον Άλτμαν και αυτός με σουτ έκανε το 1-0.Στο 20ο λεπτό μετά από φάουλ του Βιγιαφάνιες, ο Αυλωνίτης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε την μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βιγιαφάνιες έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Άλτμαν οποίος όμως νικήθηκε από τον Ζίβκοβιτς. Στο 24ο λεπτό το σουτ του Πίσπα, απομάκρυνε ο Ζίβκοβιτς.

Έμεινε από δυνάμεις στην επανάληψη

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στοίχημα πως έμειναν από δυνάμεις με αποτέλεσμα η Ξάνθη να ήταν αυτή που απειλούσε. Στο 50ο λεπτό το σουτ του Γέντρισεκ απέκρουσε ο Βλαχοδήμος. Δέκα λεπτά μετά, ο Μεχία έκανε την σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Λουσέρο αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε πάνω από την εστία του Παναθηναϊκού. Στο 78ο λεπτό μετά από σέντρα του Φασίδη, ο Γέντρισεκ με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 90ο λεπτό ο Δώνης έδωσε στον Χίλιεμαρκ, αλλά ο τελευταίος μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Αφήστε μια απάντηση