Τελειώνει του Περέα στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός εδώ και μία εβδομάδα περίπου έχει έρθει σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Χουάν Χοσέ Περέα. Το “Τριφύλλι” τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του 19χρονου επιθετικού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη η μεταγραφή του.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι οι “Πράσινοι” περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους ένα έγγραφο σχετικά με τα τροφεία του παίκτη, ώστε να μην χρειαστεί να ξοδέψουν κάποιο ποσό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η υπόθεσή του είναι διαδικαστική και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ερχόμενο διάστημα και το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο Κολομβιανός φορ θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός φορ έμεινε ελεύθερος πριν μία εβδομάδα από την ομάδα Νέων της Πόρτο και ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος πρέπει να λογίζεται ως παίκτης της ελληνικής ομάδας και υπολογίζεται ως μία εναλλακτική λύση για την επιθετική γραμμή του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Σπύρο Τζαβίδα και Αλέξανδρο Σαντιγκάι, οι οποίοι πέρασαν από τα γραφεία της διοίκησης και έβαλαν τις υπογραφές τους στα νέα τους συμβόλαια.

Ο πρώτος αποτελεί γέννημα θρέμμα της ομάδας, καθώς ανήκει στο σύλλογο από το 2011. Ο Τζαβίδας αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας Νέων. Ο νεαρός άσος θα παραμείνει κάτοικος Παιανίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο δεύτερος διανύει την τέταρτή του χρονιά στους “Πράσινους”. Είναι 17 ετών και παίζει στο κέντρο της άμυνας. Θεωρείται από τα μεγαλύτερα και ανερχόμενα ταλέντα που υπάρχουν στην Νέων αυτή την στιγμή και το “Τριφύλλι” αποφάσισε να του ανανεώσει το συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Τέλος, ο Νώντας Παντελάκης αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Ο τεχνικός Γιώργος Δώνης δεν τον υπολογίζει για την νέα χρονιά και ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Βόλος και μάλιστα η μεταγραφή του βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Ο Έλληνας στόπερ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί, ως ελεύθερος, και ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Αφήστε μια απάντηση