Τεσσάρα με ωραία μπάλα από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ηρακλή με 4-0 στο παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά αυτό που θα πρέπει να κρατήσουν οι “πράσινοι” δεν είναι τα τέσσερα γκολ, αλλά η καλή απόδοση που είχαν στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ και έδειξαν πως μπορούν να αποδώσουν πολύ καλά στο χορτάρι, όταν ο Ιταλός παρατάσσει ένα ορθολογικό σχήμα. Με τους Μπεργκ και Μολέδο να σκοράρουν από δύο φορές, το τριφύλλι πήρε μία εύκολη νίκη και πλησιάσε στους 5 βαθμούς την ΑΕΚ.

Αντρέα Στραματσόνι: Δουλεύουμε σκληρά

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, τόνισε μετά το ματς πως όλοι στην ομάδα δουλεύουν σκληρά για να βελτιωθούν. Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε και στα δύο γκολ που σημείωσε ο Μολέδο, αναφέροντας μάλιστα πως ο ίδιος γνώριζε πως ο παίκτης του είναι πολύ ικανός στις κεφαλιές.

Ο Στραματσόνι ανέφερε επίσης πως ο Μάρκους Μπεργκ αγωνίζεται πιο άνετα όταν έχει και άλλον παίκτη δίπλα του, όπως έγινε και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που είχε τον Λέτο.

Τράβηγμα ο Μολέδο

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έκανε ατομικό πρόγραμμα στην κυριακάτικη προπόνηση της ομάδας, αφού ο ίδιος αποκόμισε ένα τράβηγμα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο Βραζιλιάνος αντιμετώπισε πρόβλημα στον δεξιό τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και η αποθεραπεία του θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες.

Ρίχνουν δίχτυα για Εβανζελίστα στον Παναθηναϊκό

Ο Εβανζελίστα θα στοιχημάτιζε κανείς πως έχει αφήσει καλές εντυπώσεις αγωνιζόμενος με την πράσινη φανέλα και στον Παναθηναϊκό φαίνονται διατεθειμένοι να ανανεώσουν το δανεισμό του για έναν ακόμη χρόνο. Η συμφωνία με την Ουντινέζε λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά υπάρχει περίπτωση επέκτασής της για ακόμη ένα χρόνο, αν φυσικά συμφωνήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Αφήστε μια απάντηση